Boyalık Mahallesi'nde tapu sevinci

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, imarı biten Boyalık Mahallesi'nin sakinleri ile bir araya gelerek tapu dağıtımı gerçekleştirdi.
Ankara Masası
|
20 Kasım 2021, Cumartesi - 15:19
Boyalık Mahallesi'nde tapu sevinci

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, imarı biten Boyalık Mahallesi'nin sakinleri ile buluştu. Vatandaşlar uzun yıllardır yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözüme kavuşmasından dolayı Başkan Şimşek'e teşekkür etti.

" Amacımız sizlerin daha rahat yaşayabileceği bir hayat sağlamak"

Boyalıklı vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Şimşek "Bugün Allah izin verirse tapularınızı dağıtıyoruz. Bir evladınız olarak yanındayız. Amacımız sizlerin daha rahat yaşayabileceği bir hayat sağlamak ve doğalgazı buraya getirmek. Boyalık sakinleri hiçbir zaman güler yüzünü de desteğini de bizden esirgemedi. Hepinize teşekkür ediyorum. Tapularınız hayırlı uğurlu olsun. Kış mevsimi öncesi sizlere çatılarınızın tapusunu teslim etmek bizleri çok mutlu etti. Ağzınızın tadı ile güle güle oturun" ifadelerini kullandı.   

"Boyalık Mahallesine kültür merkezi yapacağız"

Şimsek, "Mahallerimizin imar sorunları göreve geldiğimizde üzerinde durduğumuz en önemli gündem maddelerimizden biriydi. Göreve gelir gelmez bu sorunu ortadan kaldırmak için büyük bir çaba sarf ettik ve imar planları kesinleşti. İmar planların kesinleşmesiyle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı mülkiyet sorunu da ortadan kalktı ve bugün tapu teslimlerini yapıyoruz. En kısa zamanda da Boyalık Mahallesine kültür merkezi yapacağız." şeklinde konuştu. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1127743/boyalik-mahallesinde-tapu-sevinci
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.