Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Ankara Masası
|
24 Kasım 2021, Çarşamba - 07:29
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Girdiğimiz her seçimden istisnasız birinci çıktık. Erken seçim olmayacak, Seçim Haziran 2023'te olacak" dedi.

CHP ve İYİ Parti olağanüstü toplanıyor

Döviz ve altında yaşanan artışın ardından Millet İttifakı ortakları acil toplantı kararı aldı. İYİ Parti lideri Meral Akşener ekonomi kurmaylarıyla bugün bir toplantı gerçekleştirirken, CHP lideri Kılıçdaroğlu ise Gaziantep ve Şanlıurfa programlarını iptal ederek acil toplantı kararı aldı.

Ağıralioğlu'dan Lütfü Türkkan açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesiyle ilgili "Biz arkadaşımızın yaptığından tandık." dedi. Ağıralioğlu, Türkkan'ın partisine karşı sorumlulukları olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ek gösterge müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenler bir araya geldiği toplantıda "Öğretmenlerimize bazı müjdeler vermek istiyorum. Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. 3600 Ek Gösterge başta olmak üzere sağlayacağımız yeni hakların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gün geçmiyor ki yeni bir kadına şiddet haberi gelmesin!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak yaralanan kadını, fabrika bekçisi kurtardı. Dehşet veren olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

TRT payı resmen kaldırıldı

Elektrik enerjisi satışı üzerinden TRT payının kaldırılmasına ilişkin düzenlemeyi de içeren kanun teklifi TBMM Sanayi Komisyonunda kabul edildi.

Fahrettin Altun: Vazgeçmeyeceğiz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Bizim davamız bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye davasıdır. Milletimizi yeniden bağımlılık tuzağına çekmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den 'sokağa' çağrılarıyla ilgili ilk açıklama

Ekonomideki son gelişmelerin ardından, Türkiye'nin bazı bölgelerinde bir takım gruplar sokağa çıkarken, sosyal medya uygulaması Twitter'da da sokak çağrıları yapıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu da yaşananların ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sokak hareketlerine karşı olduklarını belirten Ağıralioğlu, çarenin sandık olduğunu belirtti.

Mansur Yavaş en iyi projesini açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, en büyük projelerinin Başkent Kart olduğunu belirtirken, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Murat Köse'den ABB'de suç oranları arttı iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Kasım Ayı 16. Birleşimi, Mansur Yavaş başkanlığında toplandı.

Toplantıda söz alan Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB personelleri arasında suç dosyalarının arttığını iddia etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1134856/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.