Halil Etyemez: Ülkedeki bolluk ortada

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, gıda stoklarıyla ilgili tartışmalara dahil olurken "Ülkede yokluk denen bir şey yok. Her şeyde bolluk ortada" dedi.
Ankara Masası
|
24 Kasım 2021, Çarşamba - 19:40
Halil Etyemez: Ülkedeki bolluk ortada

Konya’nın yerel televizyon kanalı Kon TV’de yayınlanan 'Ankara Konuşuyor' programın a konuk olan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, ekonomideki gelişmeler ve gıda fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Her şeyde bolluk ortada"

Etyemez, yıllarca gerçekleştirilen saldırılara bir yenisinin eklendiğini, vatandaşın ekmeğine göz dikildiğini belirtirken "Daha önceki girişimlerinden sonuç alamayanlar, yıllarca Gezi olayları denediler, FETÖ bir takım hadiseleri denedi, buradan bir sonuç almadılar. Gelip şimdi milletin cebindeki paraya, mutfağındaki ekmeğe saldırmaya çalışıyorlar. Çok net söylüyoruz. Ülkede yokluk denen bir şey yok. Her şeyde bolluk ortada. Ama birileri para kazanacak diye, olayı manipüle ederek buradan bir kargaşa çıkartmanın hesabını yapıyorlar. Buradan bir sonuç alıp Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı, millet düşmanlığı yapıyorlar. Siyasi rant elde edeceksin diye bu ülkenin kaybetmesini istemek doğru değil" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1137186/halil-etyemez-ulkedeki-bolluk-ortada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.