Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na miting göndermesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi açıklamalarına yanıt verdi. Soylu, “Siyaset, kurnazlıkla değil asaletle yürür” dedi.
Zeliha Demirci
|
27 Kasım 2021, Cumartesi - 18:10
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na miting göndermesi

Bakan Soylu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Mersin’de gerçekleştirecekleri mitingin yeri ile ilgili yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Soylu, “Siyaset, kurnazlıkla değil asaletle yürür. Mersin Cumhuriyet Meydanı, 2014 yılından bu yana siyasi partilere miting alanı olarak verilmemiştir. Acizliğe ve yalana başvurulması ve siyasi mağduriyet üretme çabası, siyasi ahlakla bağdaşmaz” paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması

Yaşanan yer kriziyle ilgili Ankara'da İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı'na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk defa konuştu.

Kendilerine güçlük çıkarıldığını belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

 ''Mitingimizden niye rahatsız oluyorlar, anlamakta güçlük çekiyoruz. Demek ki bir kusurları var. Sayın Vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor, başka bir yeri göstermiş. Mitingimizi yapacağız. Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek. Önümüzde engeller çıkarabilirler ama bilmeleri gerekiyor: Biz bütün engelleri aşmasına bilen bir partinin mensubuyuz. Kimse merak etmesin, Erdoğan da çok iyi öğrensin geliyor gelmekte olan.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1143373/soyludan-kilicdarogluna-miting-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.