İzmir'de 16 yaşındaki genç kızın feci sonu

İzmir’in Bornova ilçesinde, molozların döküldüğü yerde 16 yaşındaki Ceren Duman’ın cesedi bulundu. Genç kızın 2 kişiyle alkol ve uyuşturucu aldıktan sonra hayatını kaybettiği ve cesedinin moloz döküm alanına gömüldüğü öne sürüldü.
IHA-20200828AW100512
|
28 Ağustos 2020, Cuma - 11:24
İzmir'de 16 yaşındaki genç kızın feci sonu


İddiaya göre dün akşam saatlerinde L.Y (55) adında bir kişi, Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğüne gitti.

 L.Y., oğlu T.Y ve arkadaşı S.Ö tarafından bir genç kızın moloz dökülen alana gömüldüğünü ve oğlu T.Y’nin suçsuz olduğunu söyleyerek ihbar etti. 

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, moloz dökülen alana giderek çalışma başlattı. Yapılan kazı çalışmaları sonucunda saat 02.00 sıralarında Ceren Duman’a ait olduğu belirtilen 16 yaşındaki genç kızın cansız bedenine ulaşıldı. Genç kızın cesedi, savcının incelemesi sonrası İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

İddiaya göre sebep alkol ve uyuşturucu

Edinilen bilgiye göre, Ceren Duman’ın sosyal medyadan tanıştığı S.Ö ve T.Y ile birlikte 21 Ağustos Cuma günü saat 01:30 sıralarında Bornova ilçesinde bulunan bir stüdyo daire kiraladı, burada alkol ve uyuşturucu madde kullandı. 

Genç kızın dramı

Bir süre sonra Ceren Duman’ın ağzından köpük geldiğini ve hayatını kaybettiğini gören S.Ö ve T.Y, genç kızın cesedini dairede bırakarak olay yerinden ayrıldı. Daha sonra Naldöken Mahallesi’nde bulunan moloz döküm alanına giden S.Ö ve T.Y., burada bir çukur kazarak genç kızı gömdü.

2 kişi gözaltında

 Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturmada 2 kişinin gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/115870/izmirde-16-yasindaki-genc-kizin-feci-sonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.