Aşı olmayan Fatih Erbakan, koronayı nasıl atladıklarını anlattı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, eşinin koronavirüse yakalanmasının ardından, hastalığı kekik suyu, c vitamini ve bazı ilaçlar kullanarak atlattıklarını söyledi.
Ankara Masası
|
08 Aralık 2021, Çarşamba - 21:36
Aşı olmayan Fatih Erbakan, koronayı nasıl atladıklarını anlattı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Habetürk ekranlarında Muharrem Sarıkaya'nın sorularını yanıtladı.

Koronavirüse karşı aşı olmayı reddeden Erbakan, eşinin koronavirüse yakalanmasının ardından yaşadıklarını anlattı.

Temaslı olarak kendisinin de karantinaya girdiğini belirten Erbakan "Aşı yaptırmadık. Eşim korona oldu, biz de temaslı olduk. Ama bizde pek bir semptom olmadı. Eşim de bir soğuk algınlığı bir grip şeklinde bunu geçirdi. Eşim de aşı olmadı. Kekik suyuyla, c vitaminiyle kırgınlığı alacak bazı ilaçlarla bunu geçirdik." dedi.

"Bağışıklık yöntemiyle bu işten kurtulmuş olacaktık"

Virüsün aşıyla üzerine gidilmesi nedeniyle direnç kazandığını belirten Erbakan sözlerine şöyle devam etti;

Zaten bu kadar aşıyla üzerine gidilmeseydi, bizim görüştüğümüz bilim adamlarının hatta Batı’daki bilim adamlarının söyledikleri gibi, aşılama olmasaydı doğal bağışıklık yöntemiyle bu işten kurtulmuş olacaktık. Biz halen buna inanıyoruz. Çünkü aşılama yaptıkça virüs dirençli hale geliyor, yeni mutasyonlar çıkıyor. Alfabede harf kalmadı her hafta yeni bir mutasyon çıkıyor. Daha da artıyor.

Mesela Afrika’daki fakir ülkelerde aşılama olmadığı zaman vaka da ölüm sayısı da çok az. İngiltere, Almanya gibi gelişmiş ülkeler, nüfusunun yüzde 90’ını iki doz aşı yapmış, vaka ve ölüm sayıları patlıyor. Bu da bizim tezimizi doğrulayan bir durum.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1165700/asi-olmayan-fatih-erbakan-koronayi-nasil-atladiklarini-anlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.