Bakan Adil Karaismailoğlu Gölbaşı'nda konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 19 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin dört bir yanında, birilerinin hayal dediği, birilerinin de hayal bile edemediği çok büyük işler yaptıklarını bildirdi.
Samet Dirican
|
14 Aralık 2021, Salı - 13:37
Bakan Adil Karaismailoğlu Gölbaşı'nda konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mogan Gölü Dip Temizleme Projesi kapsamında yaptığı incelemelerin ardından önce Gölbaşı Belediye Başkanlığını, daha sonra AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretleri sonrasında basına açıklama yapan Karaismailoğlu, Ankara'nın dört bir yanında Bakanlık olarak çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini, bunları birer birer hizmete alırken, bir yandan da yeni projelere başladıklarını söyledi.

Karaismailoğlu, Ankara'nın her şeyin en iyisini hak ettiğini dile getirerek, kendilerinin de kentin gelişimini sağlamak, Ankaralı vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için projeleri bitirmeye, yeni ihtiyaçlar, yeni planlamalar doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini anlattı.

"2020'de, 2019'a göre yüzde 50 daha fazla yatırım yaptık"

Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde tüm dünyada sıkı kapanma tedbirleri alındığını, Türkiye'nin ise üretimi yavaşlatmadan tüm tedbirleri uygulamaya koyarak 2020 yılında 2019'a göre yüzde 50 daha fazla yatırım yaptığını ifade etti.

Antalya Havalimanı ihalesine değinen Karaismailoğlu, devletin kasasından bir kuruş çıkmadan 2027 yılından sonraki 25 yılı kapsayan ihaleyle devlete 8,5 milyar avroluk gelir teklif edildiğini, Alman, Türk ve Fransız yatırımcılardan oluşan grubun ihaleyi aldığını anımsattı.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1174450/bakan-adil-karaismailoglu-golbasinda-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.