Sahte içki can almaya devam ediyor

Kahramanmaraş, Yalova, Sivas, Antalya ve İstanbul’dan sahte içki nedeniyle ölüm haberleri geldi. Bu hafta sahte içkiden ölenlerin sayısı 10’a çıktı.
Zeliha Demirci
|
14 Aralık 2021, Salı - 13:43
Sahte içki can almaya devam ediyor

Sahte içki nedeniyle ölüm haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor.  Edinilen bilgiye göre Yalova'nın Çınarcık ilçesinde Oto tamir işi ile uğraşan Ekrem T. (56) ve yakın arkadaşı Mehmet Y. (66) bir gece öncesi kendileri yaptıkları sahte içki nedeniyle vefat etti.

Antalya'nın Kepez ilçesinde Akdeniz Sanayi Sitesi'nde oto tamirciliği yapan Abidin Uçurum, çalıştığı sırada gözlerinin görmediğini belirterek fenalaştı. İhbar üzerine adrese gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uçurum, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Uçurum'un cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alındı. Sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen Uçurum'un kesin ölüm nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Sivas’ın Zara ilçesinde metil alkolden üretilmiş sahte rakı içen 2 kişi birer gün arayla hayatlarını kaybetti. Aynı rakıdan içen 3 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Sahte rakı üreten 4 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde ise metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle toplam 7 kişi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi ve Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumları ağır olan Aytekin Karagenç (65), Şahin Büyüksakallı (55) ve Abdullah Çam adlı şahıslar, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdikleri öğrenilen 4 kişiden Ali Kalaycı'da kurtarılamadı. Böylelikle sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Son olarak İstanbul Avcılar'da bir tekel bayiden kaçak içki alan İbrahim Kaşıkçı isimli vatandaş, zehirlenerek hayatını kaybetti. Babasının zehirlendiğini anlayan kızı ise polisi arayarak, "Babam kaçak içkiden zehirlendi" dedi. Olay sonrasında iki kişi gözaltına alınırken mühürlenen tekel bayinde 200'ün üzerinde sahte içki ele geçirildi.

(İHA/AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1174467/sahte-icki-can-almaya-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.