Mamak yeni bir millet kıraathanesine kavuşuyor

Mamak Belediyesi, gencinden yaşlısına kadar her kesime hitap eden millet kıraathanelerine bir yenisini daha ekliyor. Büyük Kayaş Mahallesi'nde açılacak olan Kayaş Tarihi Çınar Altı Millet Kıraathanesi cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikle hizmet vermeye başlayacak.
Ecem Çetin
|
16 Aralık 2021, Perşembe - 10:35
Mamak yeni bir millet kıraathanesine kavuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlayacak projelerin başında gösterdiği Millet Kıraathaneleri’nin sayıları Mamak’ta gün geçtikçe artıyor. 

7'den 70'e herkese hizmet veren millet kıraathanelerine Mamak Belediyesi bir yenisini daha ekliyor. İlçeye bağlı Büyük Kayaş Mahallesi’nde 18 Aralık Cumartesi Günü Saat: 14.00’da Kayaş Tarihi Çınar Altı Millet Kıraathanesi açılıyor.

"Yüzlerce yıllık medeniyet geçmişimizden geliyor" 

Millet kıraathanelerinin vatandaşların sosyal ve kültürel yaşamına önemli katkılar sunduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Yüzlerce yıllık medeniyet geçmişimizden gelen kıraathane geleneği, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde günümüze taşındı. Mamak Belediyesi olarak hizmete açtığımız millet kıraathanelerimiz kültürün yaşatıldığı, hemşerilerimizin ve özellikle gençlerimizin birbirleriyle hasbihal ettiği, eğlendiği, kültür ve sanat etkinliklerinin yer aldığı, vatandaşlarımızın zamanlarını güzel geçirdiği mekanlar olarak hizmet veriyor. Bu kültür halkasına bir yenisini daha ekliyor tüm vatandaşlarımızı açılışımıza bekliyorum"  dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1176929/mamak-yeni-bir-millet-kiraathanesine-kavusuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.