Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırşehir'de incelemelerde bulundu

Kırşehir Belediyesinin atıl durumdaki fabrika alanında İBB’den sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi heyeti de incelemede bulundu.
Zeliha Demirci
|
21 Aralık 2021, Salı - 16:36
 Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırşehir'de incelemelerde bulundu

Kırşehir Belediyesi tarafından istihdam odaklı satın alınan atıl durumdaki fabrika alanında İBB’den sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi heyeti de incelemede bulundu. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, belediye olarak istihdam çalışmasına önem verdiklerini ve bölgede yapılacak dayanışma ile tarımsal faaliyetin gelişimi noktasında önemli bir girişimcilik örneği sergileneceğini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar ise, Kırşehir Köy Kent Üretim İşletme Hayvancılık ve Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bülent Bilici, fabrika alanında Ankara Büyükşehir Belediyesi BELPA Genel Müdürü Ramazan Değerli başkanlığındaki heyeti bilgilendirdi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Aydost Toplantı Salonu’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi ekibine bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştiren Uçar, projenin detaylarını aktararak hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1188378/ankara-buyuksehir-belediyesi-kirsehirde-incelemelerde-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
beypazarı
22 Aralık 2021, 11:54
bunlar ankara belediyesinin şirketlerini zarar ettiren yöneticileri değil mi...