Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mezarım büyük olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarına seslenerek "Biz tevazu ehli olmaya mecburuz. Eninde sonunda gideceğimiz yer toprak. Ben 1,85 boyundayım, mezarım da ona göre büyük olacak. Diğerleri düşünsün" dedi.
Ankara Masası
|
23 Aralık 2021, Perşembe - 15:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mezarım büyük olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki kampında konuştu. Burada partililere seslenen Erdoğan, belediye başkanlarına kibir ve gururun yakışmadığını söyledi.

AK Parti teşkilatlarına 2023 seçimleri için talimat veren Erdoğan, merkezi yönetimdeki gücün yerel yönetimden geçtiğini aktardı.

CHP'li belediyelere yüklenen Erdoğan, "Son seçimlerde CHP'ye geçen belediyelerin şehirlerimize nasıl ağır maliyetler getirdiğini takip ediyoruz. Ne ülkemizi, ne milletimizi, ne de partimizi böyle bir durumla bırakmaya hakkımız yoktur. Hep birlikte daha çok çalışacağız. Bir duvarın tuğlaları gibi birbirimizi destekleyerek hedeflerimize doğru yürüyeceğiz" dedi. 

"Mezarım da ona göre büyük olacak"

Belediye başkanlarına gurur ve kibirin yakışmadığını söyleyen Erdoğan, "Biz tevazu ehli olmaya mecburuz. Neyiz, kuluz. Eninde sonunda gideceğimiz yer toprak. Topraktan geldik oraya gideceğiz. Ben 1,85 boyundayım, mezarım da ona göre büyük olacak. Diğerleri düşünsün" ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1191444/cumhurbaskani-erdogan-mezarim-buyuk-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.