İbrahim Halil Oral'dan iktidara Ankara eleştirisi

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, TBMM'de yaptığı konuşmada iktidarı Ankara'da havalimanına yapılmayan metro ve 19 Mayıs Stadyumu üzerinden eleştirdi.
Ankara Masası
|
23 Aralık 2021, Perşembe - 22:19
İbrahim Halil Oral'dan iktidara Ankara eleştirisi

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Ankara'nın sorunlarını dile getirdi.

Oral, Ankara'da yıllardır planlanan ama başlayan havalimanı metrosuna değinirken "Avrupa’da havaalanında metro hattı olmayan tek Başkent Ankara’dır. 20 senedir merkezi iktidarda Ak Parti vardır. Aynı sürede de Ankara’yı Ak Partili bir belediye başkanı yönetmiştir. Ankara’yı metro yatırımlarında kısır bırakan, olan metroları da yıllarca sürdüren, bu iktidar açıkça Ankara’ya hasımlık etmektedir." dedi.

" Nerededir bu 19 Mayıs Stadı?"

Yenisini yapmak için yıkılan 19 Mayıs Stadyumu'nun da son durumunu hatırlatan Oral şöyle devam etti;

Ankara’yı uluslararası turnuvaların oynanabilineceği bir stada bile kavuşturamayan AK Parti Ankara'ya hasımhane davranmaktadır. Nerededir bu 19 Mayıs Stadı? Yılan hikayesine döndü. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara şubesini ziyaretimiz sırasında tekrar bakma şansı buldum. 19 Mayıs Stadı’nın yerinde güvercinler yemlenmektedirler. AK Parti iktidarı büyük Atatürk’ün bir uygarlık merkezi olmasını hayal ettiği Ankara’yı orta çağ karanlığına mahkum etmeye çalışmaktadır. Çok şükür ki Ankaralı buna razı olmadığını yerel seçimlerde göstermiştir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1191736/ibrahim-halil-oraldan-iktidara-ankara-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.