Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Samet Dirican
|
24 Aralık 2021, Cuma - 07:48
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Nureddin Nebati: Kur Korumalı mevduata geçen 10 milyar TL

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kur Korumalı Vadeli TL Mevduatı sisteminin açıklamasının ardından "Döviz alan bireylerle satan bireyler arasında büyük uçurum oluştu. Sabahki tutar 10 milyar TL'ydi" dedi.

Jens Stoltenberg'den Rusya'ya uyarı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna sınırına yığınak yaptığı iddiaları nedeniyle gerginlik yaşadığı Rusya'ya ilgili "Siyasi diyaloğa evet, ama temel ilkelerimizden tavize hayır" dedi.

Son seçim anketi çarpıcı sonuçlar

Area Araştırma'nın aralık ayında gerçekleştirdiği ankete göre AK Parti yüzde 30.5, CHP yüzde 27.2, İYİ Parti yüzde 15.8, HDP yüzde 10, MHP yüzde 9, DEVA ise yüzde 4 oy aldığı görüldü.

AK Parti yol haritasını Kızılcahamam'da çizecek

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, belediyelerin çalışmaları ve hedefleriyle önümüzdeki dönemin yol haritası ele alınıyor.

Ankara'da baraj doluluk oranlarında son durum

Ankara'da barajların doluluk oranı (aktif kullanılabilir hacim) 21 Aralık 2021 tarihi itibarıyla yüzde 7,44 olurken, su miktarı da 308 milyon 956 bin metreküp olarak ölçüldü.

Hakan Akçam: Gayrimenkulde düşüş olacağını beklemiyorum

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkan Adayı Hakan Akçam, "Gayrimenkul fiyatlarında düşüş olacağını beklemiyorum." dedi.

Tuvalet kağıdı ve havlu kağıdında indirim yok!

Kurdaki artışlardan en çok nasibini alan ürünlerden biri kağıt ve ürünleri oldu. Tamamen dolarla ithal edilen tuvalet kağıdının da fiyatı rekor seviyelere geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ nin fahiş fiyatla satış yapanlar cezasını çekecek açıklaması sonrası halk bu söylemlerin piyasaya yansıyıp yansımayacağını merak ediyor.

Cam fiyatlarında önlenemez bir artış yaşanıyor!

Ankara Camcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Keser, cam tedarikinde ciddi sıkıntıların olduğunu ve aşırı fiyat artışı yaşandığını aktararak, “cam artık karaborsada” dedi.

Bahçeli'den teşkilatlara, "indirim" kampanyasına destek talimatı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlara, "temel ihtiyaç ürünlerinde indirim" kampanyasına destek talimatı verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1191888/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.