Mamak'ta söyleşi etkinliği

Mamak Belediyesi, Mamaklıları düzenlediği söyleşi de buluşturdu. Musiki eşlinde gerçekleştirilen etkinlikte, ünlü halk şairi Yunus Emre programın ilk konusu oldu.
Ecem Çetin
|
25 Aralık 2021, Cumartesi - 12:57
Mamak'ta söyleşi etkinliği

Birbirinden farklı sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi, Türk toplumunu ve dünyayı etkileyen önemli isimleri eşsiz bir söyleşiyle Mamaklılarla buluşturdu. 

Alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla her ay farklı konu, konuk, şiir ve musiki eşliğinde düzenlenen programın ilk konusu sevgisi, merhameti ve adaletiyle gönüllere taht kuran Yunus Emre oldu. Prof. Dr. Cemal Kurnaz eşliğinde  gerçekleşen, Prof. Dr. Yaşar Aydemir’in moderatörlüğünü üstlendiği eşsiz konuların konuşulduğu programa Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, öğretim üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

"Aşk ile çalışan, aşk ile hizmet veren asla yorulmaz"

İnsanın tefekkür eden bir varlık olduğuna dikkat çeken Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Yunus Emre'nin bu anlamda insanlar için bir model olduğunu belirtti. Düğmeci, "Yunus Emre’nin yaşamını sürdürürken dürüst, doğru ve ahlaklı davranması, Anadolu insanında karşılık bulmuştur. Her şeyin başında aşk vardır. Aşk ile çalışan, aşk ile hizmet veren asla yorulmaz. Bizde göreve geldiğimiz günden bugüne Mamak için durmadan aşk ile çalışıyoruz. Gönül Şehrimizi İmar Edenler program serisinde toplumu birbirine kenetleyen, temsil ettikleri değerlerle günümüze ışık tutan isimleri Mamaklılarla buluşturmaya devam edeceğiz " diye konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1195945/mamakta-soylesi-etkinligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.