Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'in pitbull saldırısı sonrası yaralanmasına ilişkin, "Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru paramparça oluyor. Hala o babayı kandırma derdinler. Kandıramayacaksınız, bunların bedelini ödeyeceksiniz" dedi. Belediyelere sokak hayvanlarının toplatılmasına yönelik talimatını tekrarlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın" ifadesini kullandı.
Ankara Masası
|
25 Aralık 2021, Cumartesi - 15:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asiye Ateş açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'teki pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in tedavisinin hassasiyetle sürdüğünü belirterek, "O yavru paramparça oluyor, bu adamlar 'babasını nasıl kandırırız' gayretinde. Kandıramayacaksınız, bedelini ödeyeceksiniz. Elimizden gelen tüm hassasiyetle en ideal şekilde, parmakla gösterilen doktorlarımızla tedavisini yaptıracağız." ifadesinde bulundu. 

"IMF ile defteri kapattık"

Erdoğan, CHP'yi eleştirerek, Kılıçdaroğlu'nun bürokratları tehdit ettiğini söyledi ve "IMF'den medet umdular. Biz ise IMF ile defteri kapattık. Borcu biz ödedik. Türkiye'yi yurt dışındaki odaklara şikayet ettiler, büyükelçilere mektuplar yazdılar. Ne işiniz var sizin büyükelçilerle?" ifadelerini kullandı.

"Sende etik yok Bay Kemal"

Kılıçdaroğlu'nun 'Merkez Bankası bağımsız değildir' sözlerini hatırlatan Erdoğan, "Bağımsız olmasa seni oraya sokarlar mı? Böyle bir kuruluş sana bir brifing veriyor. Dışarıda gizlilik ruhu olan bu kurumun sana verdiği bilgileri medyayla paylaşıyorsun. Ardından istatistik kurumuna gitmek istedi. İstatistik kurumu nefis bir cevap verdi; 'Siz dedi imtihanı Merkez Bankası'nda kaybettiniz'. Çılgına döndü. Daha sen çok çılgına dönersin. Sende etik yok Bay Kemal" diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, "Bu sene büyüme rakamlarımızın çift haneleri zorlayacağına inanıyorum" dedi.

"Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın"

Program sonrası toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelere sokak hayvanlarının toplatılmasına yönelik talimatını tekrarladı.

 Erdoğan, "Yazıbağı Hayvan Barınağı'nı, sahipsiz hayvanların sokaklardan alınarak temiz ve güvenli ortamlara taşınması bakımından önemli bir hizmet olarak görüyorum. Tüm belediyelerimize de sahipsiz hayvanları sokaktan alarak hem vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayacak hem de bu canları koruyacak adımları süratle atmaları çağrısında bulunuyorum." dedi. 

Erdoğan şöyle devam etti: İşte, Asiye yavrumuzun başına gelen... Beyaz Türkler, sahip çıkın hayvanlarınıza. Bu yavrumuz şu anda hamdolsun emin ellerde. Buradan dün gece uçakla aldırdık, Antalya Üniversitesi'ne götürdük. Bu operasyonlarda Türkiye'nin bir numarası, dünyanın saygın hocalarından Prof. Dr. Ömer Bey'e teslim ettik. İnşallah yapılacak operasyonlarla yavrumuzu sağlığına kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1196069/cumhurbaskani-erdogandan-asiye-ates-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.