Gazeteci Zafer Şahin: Adam daha nasıl izah etsin

Gazeteci Zafer Şahin Milliyet Gazetesi'nde kaleme aldığı, "İmamoğlu Washington Post’a emanet!" başlıklı yazısında "İmamoğlu hafiften geri düştüğü Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeni bir rüzgâr yakalamaya çalışıyor. Mağduriyet algısı her zaman iş yapar" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
28 Aralık 2021, Salı - 15:59
Gazeteci Zafer Şahin: Adam daha nasıl izah etsin

Gazeteci Zafer Şahin, Milliyet Gazetesi’nin bugünkü köşesinde "İmamoğlu Washington Post’a emanet!" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

"İmamoğlu hafiften geri düştüğü Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeni bir rüzgâr yakalamaya çalışıyor. Mağduriyet algısı her zaman iş yapar"  ifadelerini kullanan Şahin, yazısını şöyle sürdürdü:

"Adam daha nasıl izah etsin gönlünde yatan aslanı"

"Kim ne derse desin, İBB Sözcüsü Murat Ongun işini iyi yapıyor. İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terörle iltisaklı kişilerin güvenlik soruşturması yapılmadan işe alındığına dair teftiş çalışmalarını başlatınca son derece manalı bir tweet paylaştı: 'Bu saatten sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu millete emanettir!'Siyasetten az buçuk anlayan herkes bu açıklamanın ne anlama geldiğini bilir. İmamoğlu hafiften geri düştüğü Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeni bir rüzgâr yakalamaya çalışıyor. Mağduriyet algısı her zaman iş yapar. Ongun da buradan yürüyor.  Ancak İmamoğlu ve ekibinin tek kozu bu değil. 21 Aralık’ta Washington Post’a verdiği demeç daha derin mesajlar içeriyor: 'Her belediye başkanı İstanbul’u bir kez daha yönetmek ister. Ancak kararlar şartlara göre değişebilir!' Adam daha nasıl izah etsin gönlünde yatan aslanı? Yalnız keşke o şartların ne olduğunu da söyleseydi mülakatta. Mesela Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’de kendisine verdiği 'Aday olmayacaksın' mesajından sonra neden Washington Post’a konuşma ihtiyacı duyduğunu anlatsaydı. Bu arada İstanbul’da lüks bir rezidansta İmamoğlu’na çalışma ofisi açıldığı ve adaylık çalışmalarının buradan yürütüldüğü iddiası da var. Ekrem Bey belki bir sonraki Washington Post röportajında bu konuya da açıklık getirir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1205698/gazeteci-zafer-sahin-adam-daha-nasil-izah-etsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.