Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Ankara Masası
|
29 Aralık 2021, Çarşamba - 07:41
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Şamil Tayyar'dan partisine 'İmamoğlu' eleştirisi

İçişleri Bakanlığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik başlatılan özel teftişe bir tepki de AK Partili Şamil Tayyar'dan geldi. Tayyar, "İlk seçimde düşecek, düşmesin diye tutuyoruz. Yazık!" dedi.

BDDK'dan 13 bankaya ceza!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredilerin “amaca uygun kullanımı” konusunda gerekli önlemleri almadığı gerekçesiyle 13 bankaya 50’şer bin TL ceza uygulanmasına karar verdi.

Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı adayını açıklayacakları zamanı duyurdu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu "Seçim kararının alındığı gün bizde Cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül defterini kapattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'ün adaylığının sorulması üzerine öyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek "Bunu da sizden duydum" dedi.

Yavuz Ağıralioğlu: Yenilme alametleri

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İBB'ye özel teftiş başlatılmasıyla ilgili "Yıkılma yenilme alametleri" dedi.

Yavuz Ağıralioğlu: Doların yükselmesine sevinen taş olsun

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, doların 12 TL'ye düşmesiyle oluşturulan algıya anlama vermediğini belirtirken " Doların yükselmesine sevinen taş olsun." dedi.

HDP'den CHP'ye ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile genel merkezde görüştü.

Mehmet Metiner'den AK Partili Babuşçu'ya: Önemsizdir

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu'nun "TV’lerde AK Parti’yi temsil ettiği iddiasıyla konuşan gazeteci ve programcılar, artık çözülmesi gereken önemli bir sorundur" açıklamasına yanıt verdi.

Ankara'da DAEŞ operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Esenboğa Havalimanı'ndan sahte kimlikle Türkiye'ye girmeye çalışırken yakalanan Rus uyruklu şüphelinin DEAŞ üyesi teröristlere sahte kimlik sağladığı belirlendi.

CHP'li başkanlardan ortak deklarasyon

Ankara'da bir araya gelen CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının yayımladıkları ortak deklarasyonda "Milletimizin bilmesini isteriz ki, İstanbul Büyükşehir Belediyemize yapılan haksızlığın, tüm Belediyelerimize yapıldığını düşünüyor ve bu haksızlığı reddediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Başkan Köse'den personele yeni yıl jesti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, belediye personeline yeni yıl ikramiyesi olarak 500 lira vereceğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1206222/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.