CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan Devlet Bahçeli'ye tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,"Bahçeli'ye de söyleyin, senin Milliyetçilik diye ortada gezmenden de hoşlanmıyorum. Milliyetçi demek liraya değer veren kişi demektir. Hiçbir ülkücü haramzadelere hizmet etmez. Hiçbir Milliyetçi haramzadelere hizmet etmez." dedi.
Ecem Çetin
|
04 Ocak 2022, Salı - 14:05
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan Devlet Bahçeli'ye tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki grup toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Bahçeli'nin milliyetçiliğini eleştiren Kılıçdaroğlu "Bahçeli'ye de sesleniyorum, senin milliyetçiyim diye ortalarda gezmenden hoşlanmıyorum. Hiçbir ülkücü haramzadelere hizmet etmez." dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti;

Katarlılara neler verdiniz. Vermediğiniz yer kalmadı. Memleketi Katar Katar satarsınız, ortalığa çıkıp ben milliyetçiyim diye gezersiniz. Beşli çete de var bunun içinde. Türkiye'nin bütün mal varlıkları peşkeş çekiliyor, ama kendisine milliyetçi, ülkücü diyenler sözde biz buna karşıyız diyor, tam tersine destek veriyorlar. Konuşamazlar Katarlılara karşı. Katar aşkının topluma maliyeti nedir, bunu araştırmak lazım. Devleti yönetmeyi değil, devleti soymayı amaçlamışlar.

Bir soru daha var, faizler gerçekten düştü mü? Merkez Bankası'nın politika faizi düştü doğru. Peki diğer faizler? Devletin beş yıllık borçlanma faizi... Eylülden bu yana yükseldi. Ticari kredi faizleri yüzde 21'den yüzde 23'e çıktı. Nas var diyip, dini siyasete alet edip, arka kapıdan Hazine'yi soyup faizcilere ve tefecilere hizmet ediyorlar. Faizcilere, tefecilere hizmet veren Saray'da oturan zattır, adı da Erdoğan'dır.

MEB'e neden gitti?

Geçen hafta Erdoğan, en garip söylemlerle bir şeyler söyledi. Güya ben eşkıyaymışım. MEB'e gittiğim için eşkıya diyor. Erdoğan'a Aşık Mahzuni'nin sözleriyle yanıt vermek istiyorum. Kurban gelir payın yoktur, haftan yoktur ayın yoktur, Ankara’da dayın yoktur, mamudo kurban niye doğdun. İşte Ankara'da dayısı olmayanların sesi olmak için gittim. Ben oraya gittiğimde, kapıları kapadılar, oraya genel başkan gelmesin diye. Ankara'da amcanız, Ankara'da dayınız var fitil fitil hesabını soracağız.

Arkadaşlarıma söyledim, tüm hazırlıklar tama. CHP'nin hukuktan sorumlu il başkanları gerekli dosyaları hazırladı. İsteyen evladımız, buralara başvuru yapacak ve kendilerine her türlü destek sağlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1217691/chp-lideri-kemal-kilicdaroglu-ndan-devlet-bahceliye-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.