Edin Visca resmen Trabzonspor’da

Süper Lig'de herkesin merakla beklediği Edin Visca transferi sonuçlandı. Yıllardır Başakşehir forması giyen Edin Visca resmen Trabzonspor'a transfer oldu.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2022, Çarşamba - 16:36
Edin Visca resmen Trabzonspor’da

Süper Lig’in lideri Trabzonspor,  Başakşehir’in Bosna Hersekli yıldızı Edin Visca'yı resmen renklerine bağladı. 

Bordo mavili ekip KAP’a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Edin Visca’nın, Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denilirken, Twitter’dan paylaşılan bir videoda "Kanatlarımıza dikkat edin" ifadesi yer aldı.

Gümüşdağ: "2 aydır görüşüyoruz"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleşen toplantıdan sonra iki kulüp başkanı açıklamalarda bulundu. Visca’nın kendileri için yaptığı katkılara teşekkür eden Gümüşdağ, "Visca, Başakşehir'in sembollerinden biri. Bu kulübe verdiği, yaşattığı her şey için sonsuz teşekkür ediyorum. Visca için 2 aydır görüşüyoruz. Bugün transferi noktaladık. Ahmet Başkan’a teşekkür ediyoruz. Başakşehir Kulübü bir şirket, biz de bu şirketin başarısı için çalışıyoruz. Abdullah Avcı uzun yıllar Visca ile çalıştı, transferde bu durum da etkili oldu" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu: "  3.5 yıllık süreçte en çok uğraş verdiğim transferlerden biriydi"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşık 2 aylık bir süreçti. Transferle alakalı çok şey yazıldı, çizildi. Şu saat itibarıyla neticelendirmiş durumdayız. Visca transferi, 3.5 yıllık süreçte en çok uğraş verdiğim transferlerden biriydi. Abdullah Avcı hocamız Visca’yı çok istemişti. Transferi noktalamayı başardık. 10 milyon Trabzonspor taraftarının ekonomik haklarını, finansal varlıklarını en iyi şekilde idare etmekle yükümlüyüz. Visca, ücret anlamında çok büyük kolaylık sağladı. Kendisine çok teşekkür etmek istiyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1219240/edin-visca-resmen-trabzonsporda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.