Altındağ'da sokak kavgası kanlı sona erdi!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, akraba iki aile arasında çıkan anlaşmazlık silahlı bir kavgaya dönüştü. Dayısıyla yaşadığı bir ilişki nedeniyle çıkan tartışmada Serkan Mahmutoğlu hayatını kaybederken, Mahir B. ve Haydar B. yaralandı. Güvenlik kamerası görüntüleri, kavga anını gözler önüne serdi. Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ediyor.
Kaynak: DHA
|
29 Nisan 2024, Pazartesi - 19:24
Altındağ'da sokak kavgası kanlı sona erdi!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan trajik bir olayın detayları gün yüzüne çıktı. İki aile arasında çıkan anlaşmazlık, silahlı bir kavgaya dönüştü ve bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri dehşeti gözler önüne serdi.

Örnek Mahallesi İçli Sokak'ta yaşayan akraba iki aile arasında, iddiaya göre, Egehan B.'nin dayısı Serkan Mahmutoğlu'nun oğlu ile aynı kızla sevgili olmak istemesi üzerine başlayan anlaşmazlık kısa sürede kanlı bir kavgaya dönüştü.

Dün akşam saatlerinde sokak ortasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Serkan Mahmutoğlu, Mahir B. ve Haydar B. isimli üç kişi tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Yaralılar derhal hastaneye kaldırıldı, ancak Serkan Mahmutoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Mahir B. ve Haydar B.'nin tedavileri ise devam ediyor.

Serkan Mahmutoğlu'nun cenazesi, bugün ailesi tarafından Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayın ardından her iki aileden gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ediyor.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise, tartışmanın kavgaya dönüşmesi, Serkan Mahmutoğlu'nun yere yığılması ve hastaneye götürülme anları yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136022/altindagda-sokak-kavgasi-kanli-sona-erdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.