Narkozun etkisiyle üye kaydı yapmaya çalışan İYİ Partili güldürdü

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün paylaştığı geçirdiği operasyon sonrası narkozun etkisiyle üye kaydı yapmaya çalışan İYİ Parti üyesinin söyledikleri tebessüm ettirdi.
Ankara Masası
|
08 Ocak 2022, Cumartesi - 09:53
Narkozun etkisiyle üye kaydı yapmaya çalışan İYİ Partili güldürdü

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, konuşmalarından İYİ Parti Polatlı teşkilatında görev yaptığı anlaşılan Osman isimli bir partilinin geçirdiği operasyonun ardından narkozun etkisindeyken üye kaydığı yapmaya çalıştığı anları paylaştı.

Tebessüm ettiren görüntülerde İYİ Partili şahsın " Ver İYİ Parti'ye 5 yıl sonra beğenmedin mi CHP'ye ver, Refah'a ver. Vermeyin bunlara. Bir tane oyunuz var vallahi vermeyin. Vermeyin yazık günah. Ver İYİ Parti'ye ne kaybedeceğin. Bak ben Polatlı'dayım, inşaallah başka şeylerde olacak. Seni üye yapacağım. Üye olun korkmayın, hiç bir şey olmaz. Size hiç kimse bir şey yapamaz. Ak Parti 11 milyon üyeye gelmiş. Ne olmuş 1 milyon üye yapmış da herkes memnun mu? Vallahi değil ya hiç kimse memnun değil. Kusura bakmayın siyaset yaptım ama hak için yaptım ya. Meral Akşener herkesten daha kıymetli. O gördüğünüz erkeklerden daha kıymetli. O da yapmazsa ona da kızın. 5 yıl tahammül edecen. 5 yıl sonra yine verme oy senin. Vermeyin gözünü seviyim vermeyin." dediği duyuldu.

Yetkin Öztürk o anları "İçimizden geliyor, içimizden; Meral Akşener ve İYİ Parti sevgisi, vatan sevgisi içimizden geliyor. Kardeşimiz Osman, ameliyat çıkışı narkozlu hali ile partimize üye kazandırmaya çalışıyor ve destek istiyor. Varolasın kardeşim, acil şifalar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1227652/narkozun-etkisiyle-uye-kaydi-yapmaya-calisan-iyi-partili-guldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.