İsrail gazetesinden küstah tehdit

İsrail'de yayın yapan Times Of Israel adlı gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ederken, sonun devrik liderler gibi olacağını yazdı.
Ankara Masası
|
31 Ağustos 2020, Pazartesi - 20:21
İsrail gazetesinden küstah tehdit

İsrail'de yayın yapan Times Of Israel adlı gazete, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik küstah tehditler içeren bir makale yayınlandı.

Sözde Orta Doğu ve Afganistan-Pakistan uzmanı olduğu iddia edilen Manish Rai, isimli biri tarafından kaleme alınan makalede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iç meselelere dönmesi gerektiği belirtildi.

Devrik liderleri örnek gösterdi

Küstah makalede Erdoğan’ın iç meselelere dönmemesi halinde sonunun, Libya lideri Muammer Kaddafi, devrik Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek ve Tunus'un devrik Cumhurbaşkanı Zeynel Abidin Bin Ali gibi olacağı tehditlerine yer verildi.

Halifelik geri getirilmeye çalışılıyor

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı birçok asılsız iddiaya yer verilen yazıda Osmanlı Devletinin yıkılmasının ardından kaldırılan “halifeliği yeniden getirmeye” çalışıldığı ve bunun için “bazı adımlar attığı” öne sürüldü.

Operasyonları karalama kampanyası

Gazeteye ait blogda yayınlanan makalede, Türkiye’nin terör örgütü PKK ve uzantılarıyla mücadele kapsamında Suriye ve Irak’ın kuzeyine düzenlediği operasyonların yanı sıra Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki meşru Libya hükümetine verdiği desteğin Erdoğan’ın “hilafeti getirmek için attığı” adımlar olduğu iftirası atıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/124323/israil-gazetesinden-kustah-tehdit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.