Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'dan Mansur Yavaş'a: "Emeğinize sağlık"

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, karla mücadele konusunda"Başkent Ankaramız hak ettiği tabloya 25 yılın ardından kavuştu" ifadelerini kullanarak Mansur Yavaş'ı tebrik etti.
Ankara Masası
|
23 Ocak 2022, Pazar - 23:07
Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'dan Mansur Yavaş'a: "Emeğinize sağlık"

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara'daki karla mücadele çalışmalarına değindi.

Genel Başkan Uysal, "Başkent Ankaramız hak ettiği tabloya 25 yılın ardından kavuştu" diyerek eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'e göndermede bulundu. Gökçek'in 'Bereketiyle gelen karı herkesin kabusa çevirdiğini' ve Ankaralıların artık kış aylarında rahat bir nefes aldığını söyleyen Uysal, Mansur Yavaş'ı etiketleyerek; "Emeğine sağlık" dedi.

"An itibarıyla 1329 araç ve 3022 mesai arkadaşımızla sahadayız"

Gültekin Uysal'ın bu paylaşımına sessiz kalmayan ABB Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vatandaşların kar yağışının çilesini değil, keyfini sürsün diye çalıştıklarını ifade eden Yavaş, tek gayelerinin bu olduğunu söyledi. 

Öte yandan "An itibarıyla 1329 araç ve 3022 mesai arkadaşımızla sahadayız" ifadelerini kullanan Mansur Yavaş; Belediye'ye gelen kar çalışmalarına ilişkin eleştirilere de yanıt vermiş oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1257562/demokrat-parti-genel-baskani-uysaldan-mansur-yavasa-emeginize-saglik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (3)

Yorumunuz İletilmiştir.
GÖKBÖRÜ
24 Ocak 2022, 08:29
gültekincim akrabalarınımı işe aldı yoksa büyükşehirin müteahhidimi yaptı seni.. hadi çıkart ağızındaki baklayı
beypazarı
24 Ocak 2022, 08:41
Muhsin Yazıcıoğlu: Bir saniyesine bile hakim olmadığınız bir dünya için; bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur.. anlayana!
ülküdaş
24 Ocak 2022, 08:48
kesin tuzlama ihalesini demokrat parti kanadına vermiş, ittifak gittikçe kalabalıklaşıyor