Silahlı soygun girişimi kamerada

Adana'da cep telefonu dükkanına giren silahlı iki kişi soygun girişiminde bulundu. İş yeri sahibinin direnmesi üzerine iki şahıs olay yerinden kaçtı.
Ankara Masası
|
25 Ocak 2022, Salı - 10:27
Silahlı soygun girişimi kamerada

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi’nde 28 Aralık 2021 tarihinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 

Edilinen bigiye göre,  Abdülkadir el-Faris’in (26) işlettiği dükkana silahlı iki kişi soygun girişimde bulundu. Şüphelilerden biri elindeki silahı göstererek tezgahta duran dizüstü bilgisayarı almaya çalıştı.

İşyeri sahibinin soyguncuya direnmesi üzerine arbede çıktı. Diğer soyguncu o sırada elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Biri yakalandı diğeri kayıp

İhbar üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin Sedat C. (20) ile arkadaşı Bayram A. (18) olduğunu tespit etti. Adresleri belirlenen şüphelilerden Sedat C. evine yapılan baskında yakalanırken, Bayram A.’nın ise izine rastlanılmadı.

Emniyete götürülen Sedat C. ifadesinde, "Arkadaşımdan tabanca aldım ve Bayram ile birlikte cep telefonu dükkanına gittik. Dizüstü bilgisayarı almak istedik. Beceremeyince de kaçtık" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sedat C., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Firari şüpheli Bayram A.’yı ise yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1259958/silahli-soygun-girisimi-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.