Şengül Hablemitoğlu: Bize iletilen bir şey yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, suikast sonucu öldürülen Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlısının yakalandığını duyurmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şengül Hablemitoğlu kendilerine ulaşan bir bilginin olmadığını belirtti.
Ankara Masası
|
27 Ocak 2022, Perşembe - 09:30
Şengül Hablemitoğlu: Bize iletilen bir şey yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında 18 Aralık 2002 tarihinde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Tarihçi-Yazar Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlısının yakalandığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına ilişkin Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu paylaşımlarda bulundu.

Hablemitoğlu kendilerine ulaşan bir bilginin olmadığını belirtirken "Biz canımızdan olup, hayal bile edemeyeceğiniz zor bir 20 yılı tamamladık. Adalete, devlete inancımızı ve güvenimizi kaybettik. Ayrıca ne ailemize, ne avukatımıza iletilen herhangi bir şey yok. Süreci, yaşadıklarımızı bilemezsiniz. O yüzden yorumlarınıza dikkat ediniz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti?

Katil zanlısının Ukrayna'da yakalandığını duyuran Erdoğan, "MİT uzunca süredir bu suikastın katil zanlılarından olan Nuri Gökhan Bozkır'ın izini sürüyordu. İstihbaratımız Ukrayna'da saklandığını tespit etti ve bu şahsın yakalanarak ülkemize getirilmesi konusunda Zelenskiy ile de, önceki devlet başkanlarıyla da konuştuk. Bu kişi cinayetin zanlısı olarak ülkemiz yargısına hesap veriyor. Bu iş neticelendi, FETÖ'yle irtibatı dışında DEAŞ'a silah ve mühimmat temin ettiği de bilinen birisi" diye konuşmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1262729/sengul-hablemitoglu-bize-iletilen-bir-sey-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.