Ankara eski temsilcisi Sedat Bozkurt'tan Selçuk Tepeli'ye: "Zübükleşmeyin"

Fox TV Ankara eski temsilcisi Sedat Bozkurt, Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'yi hedef aldı. Bozkurt "​​Çalıştığınız kuruma, patrona, aldığınız paraya göre değişen gazetecilik olmaz" diye yazdı.
Ankara Masası
|
28 Ocak 2022, Cuma - 09:41
Ankara eski temsilcisi Sedat Bozkurt'tan Selçuk Tepeli'ye: "Zübükleşmeyin"

Fox TV Ankara eski temsilcisi Sedat Bozkurt sosyal medya hesabından eski kanalını ve Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'yi eleştirdi.

Tepeli'ye çalıştığı kurumlarda aldığı tavırları hatırlatan Bozkurt "RTÜK’ün haksız, hukuksuz cezalarının arkasına kalmasın. Fox’da “eleştirel gazetecilik” yaptığını söyleyen arkadaşa soralım; Habertürk’te Cumhurbaşkanının uçağına binerken ne tür gazetecilik yapıyordunuz? Aktüel dergisinde örneğin? A Haber'e gittiğinizde ne olacak gazeteciliğiniz?" diye yazdı.

"Zübükleşmeyin"

Bozkurt paylaşımlarına şöyle devam etti;

Çalıştığınız kuruma, patrona, aldığınız paraya göre değişen gazetecilik olmaz. Eleştiri, şüphe gazeteciliğin içinde vardır. Kurumları böyle kavram karışıklığıyla kendinize yeni kimlik üretmek için kullanmayın, zübükleşmeyin yani, ondan çok var.

" Disney’in bundan haberi var mı acaba? yazık"

Ana haber sırasında Disney'in reklamının yapılmasını da tepki gösteren Bozkurt " Bu teknik olarak reklam değil mi? Ticari bir ürün tanıtılıyor. Sabah akşam reklam hem de habercilik adına. Disney’in bundan haberi var mı acaba? yazık…" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1265759/ankara-eski-temsilcisi-sedat-bozkurttan-selcuk-tepeliye-zubuklesmeyin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.