Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan TEM açıklaması: İnkar etmiyoruz...

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu HaberTürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Karaismailoğlu İstanbul'daki kar yağışı sonrasında TEM'in kapalı olduğunu ve bunu inkar etmediklerini söyledi.
Samet Dirican
|
28 Ocak 2022, Cuma - 09:56
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan TEM açıklaması: İnkar etmiyoruz...

Habertürk'e konuk olan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu sorumluluk alanları içerisinde olan TEM'in İstanbul'daki yağışlar neticesinde kapandığını ve bunu inkar etmediklerini belirtti.

Olumsuzluklar her zaman olacaktır, hazırlıklı olunması gerek

Karaismailoğlu'nun konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

''TEM otoyolu kapandı, inkar etmiyoruz. Tabii orada yolda kalan vatandaşlarımız çok büyük sıkıntı yaşadı. Bizim için de arabasında mahsur kalan araçlar ve vatandaşlarımız çok büyük sıkıntılar yaşadılar. AFAD, Jandarma, Emniyet birlikte topladık. Koordinasyon problemi olmaması gerekir. Bir devlet kültürü ile bu işi yönetiyordunuz. Siz orada kışla mücadele ihalesi yapacaksınız. Önceden 10 bölgeye ayrılıyor, herkesin sorumlulukları yükleniyordu. Siz bir tek ihale yapıp bir kişiye veriyorsunuz. Tuz ihalesiyle ilgili konuşulanlar var. İnşallah bundan sonra yaşanmaz. Bu tür olumsuz hava koşulları her zaman olacaktır. Hazırlıklı olmak lazım, kısa zamanda işleri çözmek lazım.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1265792/ulastirma-bakani-adil-karaismailoglundan-tem-aciklamasi-inkar-etmiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.