Erdoğan - Yavaş görüşmesinde neler konuşuldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
Büşra Bayrak
|
01 Eylül 2020, Salı - 16:13
Erdoğan - Yavaş görüşmesinde neler konuşuldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen toplantıda, başkentin  sorunları, bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması ve yapılması planlanan projeleri masaya yatırdılar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin toplantı sonrası yayınladığı yazılı basın açıklamasında görüşmeyle ilgili şu ifadelere yer verildi:

Ankaragücü, Gençlik Parkı, Fuar Alanı masadaydı

"Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, kentimizin asırlık çınarı MKE Ankaragücü’nün mali sıkıntıları, fuar alanı inşasında yaşanan sorunlar ve Gençlik Parkı’nın yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devri konularında görüş alışverişinde bulunmuşlardır."

Projelere ve bürokratik tıkanıklıkların aşılmasına destek talebi

" Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanı’na başta altyapı ve arıtma projeleri olmak üzere önemli projeler hakkında bilgi verilmiştir. Otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gibi başlıklarda ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için destek talebinde bulunulmuştur.

Yavaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

"Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ankara’nın projelerine ve ihtiyaçlarına olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkürlerini sunarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden ayrılmıştır”

http://www.ankaramasasi.com/haber/126879/erdogan---yavas-gorusmesinde-neler-konusuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.