Bakan Kurum açıkladı: Yeni Dereli 1 yıl içinde tamam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sele ilişkin, "En geç 1 yıl içerisinde yeni Dereli'yi inşa etmiş olacağız." dedi.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2020, Çarşamba - 17:08
Bakan Kurum açıkladı: Yeni Dereli 1 yıl içinde tamam
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, incelemelerde bulunduğu Dereli ilçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kurum, "Dereli'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bir takvim var mı?" sorusu üzerine de Dereli'deki çalışmaları başlattıklarını söyledi.


"2021 yılının ilk 6 ayında projelerimiz bitmeye başlayacak." ifadesini kullanan Kurum, "En geç 1 yıl içerisinde vatandaşlarımızın sağlam, güvenli konutlarında, yürüyüş yollarında, yeşil alanlarda yaşayabileceği yeni bir Dereli'nin inşasını hep birlikte gerçekleştirip 2021 yılı bitmeden de teslim edeceğiz." dedi.

Bakan Kurum, "9 gündür bölgedesiniz, ne zaman döneceksiniz?" sorusunu ise "Yorulduk ama huzurluyuz, mutluyuz. Vatandaşımızın o gülen yüzünü görünce yeniden motive oluyoruz. İnşallah yeni projelerimizi yaptığımızda daha da mutlu olacağız. Bizim burada işimiz ne zaman biterse o zaman ayrılacağız. Vatandaşımız ne zaman bizim eksikliğimizi hissetmiyorsa eğer burada olmayacağız. Biz gitsek dahi ekibimiz sürekli burada vatandaşımızla. Vekillerimiz, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız burada birebir süreci takip edeceğiz." diye yanıtladı.
(AA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/129370/bakan-kurum-acikladi-yeni-dereli-1-yil-icinde-tamam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.