Ankara İl Başkanlarının bir araya geleceği toplantının günü değişti

Muhalefet parti liderlerinin cumartesi gerçekleştirdiği zirve sonrası, 16 Şubat Çarşamba günü partilerin Ankara il başkanlarının bir araya geleceği öğrenilmişti. Toplantının günü 17 Şubat olarak değiştirildi. Haberi CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı duyurdu.
Ankara Masası
|
16 Şubat 2022, Çarşamba - 07:38
Ankara İl Başkanlarının bir araya geleceği toplantının günü değişti

Ankara'da 6 muhalefet parti liderinin gerçekleştirdiği buluşmanın ardından Ankara il başkanlarının da bir araya geleceğinin öğrenilmesinin ardından Başkent'te gözler bu toplantıya çevrilmişti. Ancak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kayınpederi hayatını kaybettiği için bu toplantı bir gün gecikmeli olarak gerçekleşecek.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur Hayran'ın katılacağı yemek 17 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı şu ifadeleri kullandı;

''Gerçekleşmesi planlanan altı partinin Ankara İl Başkanları buluşması, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kayınpederinin cenazesi nedeniyle 17 Şubat Perşembe günü gerçekleşecektir. Merhuma Allah’tan Rahmet, Sayın Genel Başkan ve eşlerine başsağlığı dileriz.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1307700/ankara-il-baskanlarinin-bir-araya-gelecegi-toplantinin-gunu-degisti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.