Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçi ve öğrencilere müjde

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere ve öğrencilere müjde verdi.
Zeliha Demirci
|
16 Şubat 2022, Çarşamba - 21:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçi ve öğrencilere müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyaretinin ardından yurda dönmesi ile Kabine bir kez daha toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik toplantı sonrası açıklamalarda bulundu

Yarından itibaren can gübresi, amonyum sülfat ve nitropower gübrelerinde yüzde 30'luk indirime gidileceğini açıklayan Erdoğan, "Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın girdi maliyetlerini düşürmek için yarından itibaren karma hayvan yemi yüzde 12 indirimle satılmaya başlanacak. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın girdi maliyetlerini düşürmek için yarından itibaren karma hayvan yemi yüzde 12 indirimle satılmaya başlanacak. Pancar üreticimizin marttaki alacaklarını cuma hesaplarına yatırıyoruz. Ayrıca 2021 pancar alım fiyatının üzerine ton başına 15 lira prim desteği ödüyoruz." dedi.

KYK alacak öğrencilere de müjde veren Erdoğan, "Yurtlarda kalan öğrencilerimizin internet kotasını 16 GB 32 GB'a çıkardık. Akademik yarıyılın ikinci döneminden başlamak üzere yurtlarda kalan gençlerimize verdiğimiz beslenme yardımını aylık 570 liradan 750 liraya yükseltiyoruz. Böylece öğrencilerimizi yemek ücretlerinde yaşanacak artışa karşı koruma altına alıyoruz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1309210/cumhurbaskani-erdogandan-ciftci-ve-ogrencilere-mujde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.