İmamoğlu'nun "İSKİ" tepkisine Fatih Ünal'dan yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem ​İmamoğlu'nun İSKİ tepkisine Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Av. Fatih Ünal "AK Partili Meclis Üyeleri isterse hem Ankara'da, hem de İstanbul'da o Meclisi size dar ederler" yanıtını verdi.
Büşra Bayrak
|
19 Şubat 2022, Cumartesi - 14:42
İmamoğlu'nun "İSKİ" tepkisine Fatih Ünal'dan yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Kurulu'nda çoğunluktaki AK Parti-MHP grubunun oyları ile çıkan suya sıfır zam kararına tepki göstermişti. "İBB’ye karşı çok kötü bir oyun oynanıyor. Kötülük dolu bir oyunu sizlerle paylaşmak için karşınızdayım” ifadelerini kullanan İmamoğlu, "İSKİ yönetmeliğe göre maliyeti altında su temini yapamaz. Bu karar ret oyu veren her üyeden rücu edilecek. Bunun faturasını hukuk önünde mahkemelerde göreceksiniz. Şimdi siz düşünün" demişti. 

İmamoğlu'nun bu sözlerinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Av. Fatih Ünal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi. 

Ünal paylaşımında, " Birisi,hadsizce konuşan bu Belediye Başkanına bir Belediye Mevzuatı versin. Eğer AK Partili Meclis Üyeleri isterse hem Ankara'da,hemde İstanbul'da o Meclisi size dar ederler. Oysaki Biz, siyasi saiklerle değil Milletimiz hizmetlerden mahrum kalmasın düşüncesi ile hareket ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1314204/imamoglunun-iski-tepkisine-fatih-unaldan-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.