Hakan Han Özcan: Ankara'da kaos ortamı var

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Başkent'te Millet İttifakı ortakları arasında anlaşmazlık olduğunu iddia ederek "Kaos ortamı var" dedi.
Ankara Masası
|
23 Şubat 2022, Çarşamba - 17:32
Hakan Han Özcan: Ankara'da kaos ortamı var

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ülke TV'de Gözde Özyürek'le Akşama Doğru programına konuk oldu.

Parti teşkilatının Ankara'daki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesine yönelik de eleştirilerini sıraladı.

Özcan, Ankara'yı CHP zihniyetine teslim etmedik derken, Ak Partili ilçe belediyelerin çalışmalarından bahsetti.

" Ankara'da ne yazık ki kayıp bir 3 yıl var"

Ankara'da Millet İttifakı ortakları arasında bir anlaşmazlık olduğunun altını çizen Özcan "Ankara'da bir kaos ortamı var. ABB'de bir yönetim sıkıntısı, beceriksizliği var. 6 defa Halk Ekmek genel müdürü mü değişir. 4 defa daire başkanı değişiyor. Bunlar 3 yılda gerçekleşiyor. Seçimden önce benim yönetimim hazır diyen bir Yavaş var. Seçimden sonra da habire bürokratını değiştiren bir belediye başkanı var. Tabi ona da çok görmüyoruz. İYİ Parti başka bir şey diyor CHP başka bir şey diyor. Bir geçen başka bir televizyon programında 3 bine yakın bir problem çıkarttığını söyledik. İYİ Parti Grup Başkanvekili böyle bir şeyin olmadığını söyledi, CHP Grup Başkanvekili bunu teyit etti. Şöyle baktığımız zaman bir politika var. Sosyal yardımlarda bile sen 5 tane AK Partili getirirsen, İYİ Parti'ye üye olursan sana yardım yapacağız diye mesajlar atıldı Ankara'da Keçiören İlçe Parti teşkilatından. İnsanlara böyle muamele yapılıyor. Ve Ankara'da ne yazık ki kayıp bir 3 yıl var. İnşallah CHP Genel Başkanı da önlerini kesti İstanbul ve Ankara'nın. Şu 2 yılını Ankara'ya hizmet etmek için ayırır da başka rüyalara girmez." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1320983/hakan-han-ozcan-ankarada-kaos-ortami-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.