Evrim Alasya'dan Müjdat Gezen'in sözlerine ilişkin açıklama!

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı ünlü oyuncu Evrim Alasya, usta oyuncu Müjdat Gezen'in sözleriyle ilgili konuştu. Alasya, "Ben bunu duydum ama ne okudum ne dinledim, hiçbir fikrim yok" dedi.
Ecem Çetin
|
05 Mayıs 2024, Pazar - 15:00
Evrim Alasya'dan Müjdat Gezen'in sözlerine ilişkin açıklama!

Türk televizyon tarihinin en sevilen işlerinden biri olan, her cuma seyircisini ekran başına kilitleyen Show TV'nin sevilen dizi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamları büyük bir ilgiyle izleniyor.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı'nın başrolünde yer aldığı,  dizi haziran ayında sezon finali yapacak.

Sezon finali yaklaşırken, Kızılcık Şerbeti ile ilgili usta oyuncu Müjdat Gezen'den çarpıcı bir iddia geldi.

Müjdat Gezen, "Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'Dizi artık haziranda bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar." dedi.

Müjdat Gezen'in gündem olan ve oldukça konuşulan sözlerine dizinin Fatih'i  Doğukan Güngör ve dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan yanıt gelmişti. 

Son olarak Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya, Müjdat Gezen'in açıklamalarıyla ilgili konuştu. 

Evrim Alasya, Müjdat Gezen'in dediği açıklamayı duymadığını ve hiçbir fikrinin olmadığını açıkladı. 

Alasya, şu ifadeleri kullandı;


http://www.ankaramasasi.com/haber/2136959/evrim-alasyadan-mujdat-gezenin-sozlerine-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.