Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Özel Harekat Şube Müdürü Eren'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'de geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren'in ailesinin evine giderek taziye ziyaretlerinde bulundu. Taziyede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dua etti, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise Kur'anı-ı Kerim okudu.
Ankara Masası
|
23 Şubat 2022, Çarşamba - 22:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Özel Harekat Şube Müdürü Eren'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Yenimahalle Çamlıca Mahallesi'ndeki evde şehit Eren'in eşi Sadiye Eren ve yakınları tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileye taziye dileklerini iletti. Erdoğan, şehit ailesine Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim takdim etti.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de hazır bulundu.

Taziye çadırında Şehit Eren için, BBP Lideri Destici Kur'an-ı Kerim okurken, Bakan Soylu ise dua etti. Soylu dua ederken gözyaşlarına engel olamadı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1321108/cumhurbaskani-erdogandan-sehit-ozel-harekat-sube-muduru-erenin-ailesine-taziye-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.