Tek maddi varlığı olan yüzüğünü gönderdi Cumhurbaşkanı bizzat aradı

Ankara Masası
|
13 Mayıs 2020, Çarşamba - 11:48
Tek maddi varlığı olan yüzüğünü gönderdi Cumhurbaşkanı bizzat aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyasına yüzüğünü gönderen vatandaşla görüştü

Milli Dayanışma Kampanyasına bütün hızıyla sürüyor.

Kampanyada ihtiyaç sahibi vatandaşlara aktarılmak üzere 2 milyar liranın üzerinde bağış toplandı.

Erdoğan, son kabine toplantısı sonrası millete teşekkür etti ve Ramazan Bayramı sonuna kadar kampanyanın devam edeceğini belirterek bağışların devamını istedi.

İşte bu çağrı Türkiye’den karşılık buldu.

Kahramanmaraşlı Mukadder Öksüz, Cumhurbaşkanına hitaben yazdığı bir mektupla birlikte tek varlığı olduğunu ifade ettiği yüzüğünü gönderdi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, KORONAVİRÜSLE (COVİD-19) MÜCADELE KAPSAMINDA BAŞLATILAN MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA YÜZÜĞÜNÜ GÖNDEREREK YARDIMDA BULUNAN VE CUMHURBAŞKANINA MEKTUP YAZAN MUKADDER ÖKSÜZ İLE BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI. (MEDENİ TOPALOĞLU/İSTANBUL-İHA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüsle (covid-19) mücadele kapsamında başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na yüzüğünü göndererek yardımda bulunan ve cumhurbaşkanına mektup yazan Mukadder Öksüz ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Öksüz mektubunda, "Bizler 15 Temmuz'da vatanımız için nasıl bir ve beraber olduysak bugün de hastalık sebebiyle mağdur olan kardeşlerimizin yanında bir ve beraber olmalıyız.Çok kıymetli Cumhurbaşkanı’m ben Kahramanmaraş Andırın’da oturmakta olan bir ev hanımıyım. Maddi varlığım olarak bir tek yüzüğüm var. Onu da çorbada benim de tuzum olsun diyerek bu hayır kampanyasına gönderiyorum. Değerli büyüğüm şunu bilmenizi isterim ki, eşim, iki evladım ve tüm Andırınlılar olarak bizler daima yanınızdayız.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da , koronavirüs dolayısıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na yüzüğünü göndererek destek olan Kahramanmaraşlı Mukadder Öksüz’ü telefonla aradı.

Erdoğan, "Ülkemiz için göstermiş olduğunuz kadirşinaslığı unutmamız mümkün değil" diyerek Öksüz’e teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir de video paylaştı.
Erdoğan, “Bugün bizlere mektup yazan ve Millî Dayanışma Kampanyası’na destek için yüzüğünü gönderen Mukadder hanımla görüştük. Mukadder hanımın ve milletimizin her bir ferdinin bu kadirşinaslığını unutmak mümkün mü?.. Bu aziz millete hizmet etmeyi bizlere nasip eden Allah’a hamdolsun” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda Mukadder Öksüz ile yaptığı konuşmada ise, "Cumhurbaşkanına yüzük gönderiyorsun, mektup gönderiyorsun, bunun karşılığında sizi telefonla aramayayım mı? Hiç ağlamaya gerek yok. Sizin bu kadirşinaslığınızı bizim de unutmamız mümkün değil. Her şeyden önce Kahramanmaraş'ı biliriz. Edeleri biliriz” diye konuştu.

Görüşmede Öksüz'ün eşi ve çocukları hakkında bilgi alan Erdoğan, Öksüz ailesinden dualarını esirgememelerini istedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/13260/tek-maddi-varligi-olan-yuzugunu-gonderdi-cumhurbaskani-bizzat-aradi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.