Gheorghe Hagi favorisini açıkladı

O, Barcelona'nın eski yıldızı, Galatasaray’ın da efsanesi… Gheorghe Hagi…​İspanyol Marca Barcelona-Galatasaray maçı öncesi Rumen futbol adamıyla konuştu.​Peki Hagi’nin favorisi kim? ​İşte Hagi’nin içtenlikle verdiği yanıtlar…
Ankara Masası
|
09 Mart 2022, Çarşamba - 16:29
Gheorghe Hagi favorisini açıkladı


Bir dönem Barcelona'da da forma giyen Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi, İspanyol Marca’ya özel röportaj verdi.

Barca'yı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Messi'nin ayrılığının ardından acı çektikleri açık. Winner bir takım oluşturmak için Xavi'ye zaman vermelisiniz. Ben ona güveniyorum. Takımın kazanma zihniyeti değişti. Oyunlarını geliştirdiler ve puanlar kazandılar. Yakında yeniden zirveye talip olacaklar. Xavi doğru bir zihniyete sahip.

Galatasaray'da idolsün. Barcelona'da da oynadın. Galibiyeti kime daha yakın görüyorsun?

Her iki kulüp de geçiş sürecinde olmasına rağmen, Barcelona açık ara favorim. Barcelona, Xavi ile beraber çok iyi topladı. Açık ara favori onlar.


Maçta hangi Galatasaraylı oyuncuyu ön plana çıkarırsınız?
Stoper Marcao'yu seviyorum. Mısır'lı Mohamed de iyi. Hepsinden öte, Kerem Aktürkoğlu çok iyi. Hızlı bir çocuk. Çok yönlü ve milli takımda da oynuyor. Ayrıca iki iyi Rumen var: Cicaldau ve Morutan.

Pedri'yi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Yaratıcı bir oyuncu. Hareketli bir futbolcu. Onu kim sevmez? Bana Andres Iniesta'yı hatırlatıyor.

Futbolun eskiye göre kalite kaybettiğini düşünüyor musunuz?
Hayır, aynı şekilde devam ediyor. İyi oyuncular her zaman başarılı olur. Kalite her zaman kalır. Eğer iyiysen ve odaklanırken, iyi oynarsın. Şu anda aktif futbol oynasaydım, futbolumu geliştirmek için aynı şeyi yapardım. Kaliteye sahipseniz, bu nitelikleri nasıl taşıyacağınızı bilmeniz gerekir.

Oğlunuz Ianis transfer olacak mı?
O da benim gibi 10 numara. Son pası ve golü seviyor, yaratıcılığı ile fark yaratıyor. Tam bir golcü diyemem tabii. Şu anda sakat durumda ancak Rangers'ta harika bie yıl geçirdi. Çok farklı özelliklere sahip bir oyuncu.

Kaynak: Fotomaç

http://www.ankaramasasi.com/haber/1351803/gheorghe-hagi-favorisini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.