Dev kulüpler Galatasaraylı oyuncuları izleyecek

Galatasaraylı oyuncular çifte heyecan yaşayacak.​UEFA Avrupa Kupası son 16 turunda Barcelona önünde tur şansı arayacak olan sarı kırmızılı oyuncular aynı zamanda Avrupa devlerinin önünde vitrine çıkacak.​Barcelona-Galatasaray maçını dev kulüplerin scoutları izleyecek.
Ankara Masası
|
10 Mart 2022, Perşembe - 10:41
Dev kulüpler Galatasaraylı oyuncuları izleyecek


İşte scout ekiplerinin yakın takibe aldığı isimler…

Galatasaray sezonun en önemli maçına çıkmak için dün sabah İspanya'nın yolunu tuttu. Eşleşme belli olduğu günden bu yana Barcelona'yı konuşan oyuncular, Camp Nou'da boy gösterecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Ama onları heyecanlandıran bir başka gelime ise maçı Avrupa’nın dev klüplerinde görev alan scout ekiplerinin izleyecek olması…

Scoutlar Galatasaray'lı 4 ismi yakından izleyecek

Sabah'ın haberine göre; Avrupa sahnesinde zor bir maça çıkacak olan Galatasaray'da 4 oyuncu Avrupa'nın önde gelen takımlarından tarafından izlenecek.

Avrupalı scoutlar, Camp Nou'daki dev mücadelede sarı-kırmızılı takımın yetenekli ayakları Kerem, Marcao, Cicaldau ve Mohamed'i mercek altına alacak.

Kerem Aktürkoğlu başta olmak üzere sarı-kırmızılı takımda birçok isim Barcelona maçında Avrupalı scoutlar tarafından takip edilecek. Sampdoria Cicaldau'yu, Bordeaux Mohamed'i yakından takip edecek. Zamelek’e 4 milyon dolar ödenerek bonservisi alınan Mohamed 33 maçta 7 gol 3 asisti var.

Yönetimin bonservisine 20 milyon Euro'luk değer biçtiği Marcao da vitrin maçına çıkacak. Kaleyi koruyacak Inaki Pena'nın performansı ise önümüzdeki sezon Barcelona'ya dönüp dönmeyeceğinde belirleyici olacak.

23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu da mercek altına alınan isimlerin başında geliyor. Kerem, bu s

ezon Galatasaray'da toplam 40 maçta forma giyip 9 gol, 9 asistle oynadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1353868/dev-kulupler-galatasarayli-oyunculari-izleyecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.