Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a: O vakit geldiğinde...

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, ÖHO'nun kontak kapatmasının ardından bu kararın alınmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın etkili olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
10 Mart 2022, Perşembe - 06:58
Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a: O vakit geldiğinde...

Sosyal medya hesabından dolmuşçuların kontak kapatma kararını değerlendiren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, yaşanan duruma ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın neden olduğunu söyledi.

Mansur Yavaş'ın, minibüsçülerin zam talebi için UKOME’yi toplamayarak minibüsçüleri ''çalışmamaya'' teşvik ettiğini belirten Özcan, ''Tek amaç halkı, hükümetle karşı karşıya getirmek. Sn. Yavaş yarın EGO zamları için UKOME’ye geldiğinde ve zam talebin reddedildiğinde şikayetçi olma... Hükümete oyun yapayım derken kendini yakma. Hemen yarın UKOME’yi topla ve minibüsçüleri üzme! Konuyu yarın ABB meclisine getireceğiz.''

Ek seferler de çözüm olmadı

Kontak kapatma kararının ardından EGO bazı bölgelere ek sefer düzenlemesi yapmıştı. Ancak sabah saatlerinden itibaren duraklarda yoğunluk oluştu. ÖHO kullanan vatandaşların da EGO'ya yönelmesi sonucu pek çok durakta yığılmalar olurken, EGO otobüsleri ilk duraklardan itibaren sonraki duraklarda yolcu alamayacak duruma geldi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1353592/hakan-han-ozcandan-mansur-yavasa-o-vakit-geldiginde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
koray sercan kuru
10 Mart 2022, 09:55
araçla bir yere gitmek 5 katı pahalı iken toplu taşımaya iki kat zam gelmesi bile hala toplu taşımayı tercih edilebilir kılıyor. aynı zamanda zam gelse belki yoğunluk azalır ve gerçekten ihtiyacı olanlar binebilir otobüse (ağzına kadar dolu geldiği için) ben mi öğreteceğim bunları da koca belediyeye