Galatasaray Barcelona'da tur kapısını aralamak istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray bugün zorlu Barcelona deplasmanına çıkıyor. ​Maç öncesi iddialı konuşan Teknik Direktör Domenec Torrent, “Turu geçeceğime inanıyorum" dedi.
Ankara Masası
|
10 Mart 2022, Perşembe - 10:35
Galatasaray Barcelona'da tur kapısını aralamak istiyor


Sarı kırmızılılar UEFA Avrupa Kupası son 16 turunda Camp Nou'da Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

Barcelona'da Guardiola döneminde görev yapan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent iddialı açıklamalarda bulundu

Torrent: "Turu geçeceğime inanıyorum"

Galatasaray'ın Katalan Teknik Direktörü, "Barcelona çok iyi dönemde. Hem savunmada hem hücumda ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Gol yeteneği olan bir forvetle oynayacağız. Turu geçeceğime inanıyorum" ifadesini kullandı.

"Xavi'nin Barcelona'sı çok iyi"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent kritik maç öncesi İspanyol kaleci Inaki Pena ile basının karşısına çıktı. Eski takımına övgüler yağdıran tecrübeli çalıştırıcı, "Xavi'nin Barcelona'sı çok iyi bir dönemde. Bu bir sır değil, herkes biliyor. Bazen iç sahada oynamak zor olabilir. Hem savunmada hem hücumda ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Barcelona devamlı bize saldıracak ama biz de tedbirimizi alacağız. Turu geçeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Kaleyi Pena'nın koruyacağını bildiren Torrent şunları söyledi: "Bazı değişiklikler yapacağız. Gol yeteneği olan bir forvetle sahaya çıkacağız. Barcelona'ya karşı mükemmel oynamalıyız."

"Oyunculardan çok memnunum, iyi yoldayız"

"Ligde düşme hattından uzaklaşmış durumdayız. Daha fazla eziyet çekmememiz lazım. Oyunculardan çok memnunum, iyi yoldayız. Galatasaray artık topa daha fazla sahip oluyor. Oyuncular biraz daha kendilerini verdiklerinde bu işi çözeceğiz."

Barça alt yapısından yetişen Pena kalede

Alt yapısından yetiştiği Barça'ya karşı kaleyi koruyacak olan Inaki Pena ise "Benim için değişik duygular. Yapmamız gerekenlerin bilincindeyiz. Buraya stadyumu görmek için gelmedik" yorumunu yaptı.

Umutlar Galatasaray'da

Avrupa Kupaları'na 5 takımla başladığımız sezonda tek temsilcimiz Galatasaray kaldı. Sarı-kırmızılı ekibin uluslararası arenada oynayacağı maçlar UEFA ülke puanı sıralaması için hayati öneme sahip. 

Türkiye şu anda 26.900 puan ile 19. sırada yer alıyor. Türkiye'nin üzerinde Danimarka, Hırvatistan, Çekya, Yunanistan ve İsviçre yer alıyor.

"Sezonu ilk 15 içinde tamamlayamazsak ne olur?"

Eğer sezonu ilk 15 içinde tamamlayamazsak 2023-2024 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne 1 takım gönderebileceğiz ve o takım play-off oynayacak. Avrupa Ligi'nde takımımız olmayacak ve Konferans Ligi'ne 3 takım gidebilecek.

Kaynak:Fanatik

http://www.ankaramasasi.com/haber/1353830/galatasaray-barcelonada-tur-kapisini-aralamak-istiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.