Nihat Özdemir'den maçlarla ilgili açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, liglerde 2020-2021 sezonunun ilk yarısında maçların seyircisiz oynanması yönünde alınan karara ilişkin, insan ve sporcu sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirtti.
aa:text:20200903:22365533
|
03 Eylül 2020, Perşembe - 18:17
Nihat Özdemir'den maçlarla ilgili açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Bilim Kurulu'nun ligin ilk yarısında maçların seyircisiz oynanması tavsiyesini değerlendirdi.

Başkan Özdemir, insan sağlığının öncelikli olduğunu belirtirken " Sağlık Bakanı'mızın açıklamasının ışığında 11 Eylül'de başlanacak olan Süper Lig ile diğer tüm maçları, birinci yarı sonuna kadar seyircisiz oynama kararını aldık." diye konuştu.

"Birinci yarı sonuna kadar seyircisiz oynama kararını aldık"

Kendilerinin de bundan farklı bir düşünceye sahip olmadıklarını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Bizim için en önemli şey insan sağlığı, sporcu sağlığıdır. İnsan sağlığını, sporcu sağlığını etkileyecek en küçük bir tehlike olduğu zaman bizim bunu riske atmamız mümkün değil. Sağlık Bakanı'mızın açıklamasının ışığında 11 Eylül'de başlanacak olan Süper Lig ile diğer tüm maçları, birinci yarı sonuna kadar seyircisiz oynama kararını aldık. Bu, dün aldığımız karar ama yarın ortalık düzelirse pandemideki artış hızını önlersek, yeniden eski günlere dönersek, yine seyircili oynamak için karar alırız. Biz inanıyoruz ki futbol taraftarla seyirciyle çok güzel. Futbolcularımız da bunu istiyor, herkes bunu istiyor. Takımlarımız kazanç yönünden, oyuncuların motive olması açısından seyircili oynamak istiyor. Biz de istiyoruz ama sporcu sağlığı, milletimizin sağlığı, taraftarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Onun için bu kararı aldık."

http://www.ankaramasasi.com/haber/135549/nihat-ozdemirden-maclarla-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.