Hakan Han Özcan: Mansur Yavaş meclisten geçen kararı veto etti, UKOME'yi toplamadı...

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, dün Başkent'te yaşanan ulaşım kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özcan açıklamasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yaşanan ulaşım krizini bilerek körüklediğini söyledi.
Samet Dirican
|
11 Mart 2022, Cuma - 08:35
Hakan Han Özcan: Mansur Yavaş meclisten geçen kararı veto etti, UKOME'yi toplamadı...

Ankara'da yaşanan ulaşım krizinin yankıları halen sürüyor. Karşılıklı açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan yayınladığı videoda Ankara'da yaşanan ulaşım kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hakan Han Özcan, gelen yakıt zamlarının ardından halk otobüsü ve dolmuşçu esnafının mağdur edilmemesi için Cumhur İttifakı olarak Belediye Meclisinden doğrudan yardım kararını geçirdiklerini ancak Mansur Yavaş'ın bu kararı veto ettiğini açıkladı. Daha sonra ise Yavaş'ın UKOME'yi toplamayarak ulaşım krizine zemin hazırladığını belirtti.

Mansur Yavaş Cumhur İttifakının Meclisten geçirdiği kararı veto etmiştir

Sayın Yavaş Ankara'da bilerek ve isteyerek ulaşım krizine neden olmuş ardından yine algı yaparak durumu kurtarmaya çalışmıştır. Geçtiğimiz günlerde ulaşıma zam gelmemesi adına halk otobüsü ve dolmuşçu esnafımıza doğrudan gelir kararı ABB Meclisinde AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri tarafından kabul edilmiş ancak bu karar Mansur Yavaş tarafından veto edilmiştir. Sayın Yavaş bu karardan sonra UKOME'yi toplamış ve esnafın eylem yapmasına neden olmuştur.

Sırf algı yapmak için esnafı sokağa dökmüş ve bilerek isteyerek Ankaralıyı mağdur etmiştir. Aklımızla alay eder gibi otobüs yok özel araçlarınızla gidin demiştir. Bütçesi neredeyse Ankara'nın 8'de 1'i olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz çözüm üretirken sizin çaresiz ve çözümsüz tavrınız belli ki beceriksizlikle nam salmış CHP belediyeciliğinin ürünüdür. İşte size örnek: Kayseri, Konya, Sakarya, Bursa...

Koskoca Başkent'i mağdur edeceğinize biraz kulak verin. Büyükşehir meclisinde cumhur İttifakının çoğunlukta olduğu hepimizin mağlumudur. Mecliste esnafımızı ve halkımızı mağdur etmemek için en doğru kararlar almaya çalışırken sosyal belediyeciliği sadece algı için kullanan ve yapmadığı yardımları yapmış gibi gösteren bir belediyecilik anlayışı ile karşı karşıyayız.

Bu şehri kurtaracağız

Tüm Ankaralı hemşerilerimize sesleniyorum. Algı için reklam için kriz çıkartan, şeffafım deyip denetimden kaçan, hizmet etmeyen ama algı yaparak şehri geri götüren anlayıştan ilk seçimlerde Allah'ın izniyle hep beraber bu şehri kurtaracağız.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1355900/hakan-han-ozcan-mansur-yavas-meclisten-gecen-karari-veto-etti-ukomeyi-toplamadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.