Ali Babacan, genel başkanlar turunu tamamlıyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 27 Mart'ta gerçekleşecek zirve öncesi yaptığı genel başkanlar ziyaretlerini bugün tamamlaması bekleniyor. Babacan, önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Gültekin Uysal ve Temel Karamollaoğlu'yla bir araya gelecek.
Ankara Masası
|
23 Mart 2022, Çarşamba - 12:01
Ali Babacan, genel başkanlar turunu tamamlıyor

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda ortaklaşan altı siyasi partinin genel başkanı, 27 Mart Pazar akşamı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde Ankara Bilkent Otel’de akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Altılı toplantının öncesinde görüş alışverişinde bulunmak üzere siyasi partilerin liderleriyle buluşan Babacan, görüşmelerini bugün tamamlanacağı öğrenildi.

Babacan'ın yoğun gündemi

DEVA lideri Babacan, önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelecek. Babacan, daha sonra 15.30’da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’la, saat 17.30’da ise Saadet Partisi Genel Bakanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret edecek.

Babacan, daha önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile buluşmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1379533/ali-babacan-genel-baskanlar-turunu-tamamliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.