Erdoğan-Özel görüşmesinde "boş koltuk" detayı

8 yıl aradan sonra CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. AK Parti Genel Merkezi'ndeki tarihi görüşmede Özel için hazırlanan oturma düzeni dikkat çekti.
Esra Koçak
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 17:50
Erdoğan-Özel görüşmesinde "boş koltuk" detayı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşme sonrası parti genel merkezi önüne konulan kürsü kısa bir süre sonra kaldırıldı. 

Görüşme sonrası ortak açıklama yapılmadı.

Boş koltuk detayı 

CHP ve AK Parti liderlerini 8 yıl sonra buluşturan tarihi görüşmeden yansıyan ilk karelerdeki boş koltuk dikkat çekti.

Erdoğan daha önce de BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dönemin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gibi birçok isimle AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelmişti.

Daha önceki görüntülerde, Genel Merkez’deki görüşme düzeninin Erdoğan’ın ortada tek kişilik bir koltukta oturduğu, misafirlerinin ise sağına ve soluna konulmuş uzun koltuklara oturtulduğu göze çarpıyordu.

Ancak bugün yapılan görüşmede oturma düzenin CHP Lideri Özel için değiştirilmiş olması gözlerden kaçmadı.

Özgür Özel’e eşlik eden ve görüşme öncesinde protokol kullarıyla ilgilenen emekli büyükelçi Namık Tan ile Erdoğan’a eşlik eden Mustafa Elitaş da, ortadaki koltukların devamına yerleştirilen diğer koltuklara oturdu. Öte yandan, Erdoğan'ın solundaki diğer koltuğun ise boş bırakılmasının protokolde eşitliği sağlamak için yapıldığı tahmin ediliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136504/erdogan-ozel-gorusmesinde-bos-koltuk-detayi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.