Mustafa Destici: Kendi adımız ve adaylarımızla seçime gireceğiz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 2023 seçimlerine ilişkin "Kendi parti amblemimiz adımız, adaylarımız ve listelerimizle girmeyi düşünüyoruz" dedi.
Büşra Bayrak
|
24 Mart 2022, Perşembe - 19:36
Mustafa Destici: Kendi adımız ve adaylarımızla seçime gireceğiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Atik'in "Cumhur İttifakı ile birlikte hareket edeceğiz dediniz ama bir sonraki seçimde ne yapacaksınız? Mesela siz AK Parti listelerinden geldiniz bu kez aynı yöntemi mi izleyeceksiniz? AK Parti listesinden mi girecek BBP adaylığa? Bir de şunu sorayım kendi ambleminizin seçim pusulasında olmasını isteyecek misiniz?" sorusuna Destici şöyle yanıt verdi;

Şimdi o seçimin atmosferiyle bu seçimin atmosferi farklı. Zaten şuanda ittifak esasıyla yarışıyor. Biz BBP olarak o zaman Merkez Karar Yönetim Kurulumuz, Divan Heyetimiz, İl Başkanlarımız ile yaptığımız istişareler neticesinde ittifakın ikinci resmi yolu olan ittifak ettiğimiz bir başka partinin yani AK Parti’nin listelerinden aday gösterilme öyle seçime girilme konusu bu bizim kendi partililerimizin kararı. Şimdi bizim şuandaki kararımız ise kurullarımızın düşüncesi biz önümüzdeki seçimlere 2023 Haziran’da yapılacak seçimlere inşallah yine Cumhur İttifakı içerisinde lakin bu sefer kendi parti amblemimiz adımız, adaylarımız ve listelerimizle girmeyi düşünüyoruz. Bu konuda da hem kurullarımızın hem de tabanımızın böyle bir kararı böyle bir beklentisi ve böyle bir düşüncesi var. Şimdi bu elbette kurullarla verilecek karardır ama bizim şuandaki düşüncemiz budur.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/1384124/mustafa-destici-kendi-adimiz-ve-adaylarimizla-secime-girecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.