Ali Erbaş: Teravih namazları camilerde kılınacak

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş " Ramazan ayı boyunca irşat faaliyetlerimizi büyük oranda yüz yüze gerçekleştireceğiz. Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır."
Ankara Masası
|
29 Mart 2022, Salı - 11:37
Ali Erbaş: Teravih namazları camilerde kılınacak

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının camilerde kılınabileceğini söyledi.

Erbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı boyunca irşat faaliyetlerimizi büyük oranda yüz yüze gerçekleştireceğiz. Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır" ifadelerini kullandı.

"Ebeveynler olarak bizlere düşen, çocuklarımızı bu ayın feyzinden ve camilerimizin manevi atmosferinden azamî derecede istifade ettirmenin gayreti içinde olmaktır" diyen Erbaş, "Onları, İslam’ın hayat veren ve insanı güzelleştiren ilkeleriyle buluşturmaya katkı sağlayacak ortamlar hazırlamaktır. Bu sebeple sahurun bereketini, orucun lezzetini ve iftarın sevincini bizzat tatmaları için çocuklarımızı gençlerimizi teşvik edelim, destekleyelim. Vakit namazlarında, teravihlerde, mukabelelerde camilerimizi çocuklarımızla şenlendirelim. Birlikte ibadet etmenin güzelliğini tatsınlar. Zihin ve gönül dünyalarında Ramazan ayına dair tatlı hatıralar biriktirsinler" diye konuştu.

ilk teravih namazı İstanbul'da 20:58'de, Ankara'da 20:40'ta, İzmir'de 21:00'de, Antalya'da 20:43'te kılınacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1390794/ali-erbas-teravih-namazlari-camilerde-kilinacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.