"Talimat" tartışmasına MHP'den sert yanıt

Ankara Masası
|
14 Mayıs 2020, Perşembe - 13:58
"Talimat" tartışmasına MHP'den sert yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli talimatla açıklama yapıyor" sözlerine MHP'den sert yanıt geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Devlet Bahçeli tutarlılıktır, Türk milletinin sarsılmaz imanının yansımasıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu iradesinin aziz mirasını sömürüp CHP’yi terör örgütlerinin ve dış mihrakların operasyon alanı hâline getiren Kılıçdaroğlu’nun ne partisinde ne de büyük Türk milletinde bir karşılığı kalmamıştır. Allah ıslah etsin" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, katıldığı bir televizyon programında MHP Lideri Behçeli için "talimatla açıklama yapıyor" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Büyükataman Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatla açıklama yaptığını iddia edebilecek kadar alçalan; PKK, FETÖ ve ABD'nin sesi Kılıçdaroğlu, şunu aklına sok: “MHP Genel Başkanı kimseden emir almaz.” Ancak sana dair derin şüphelerimiz var."

Büyükataman Afrin'le ilgili geçmişte yapılan açıklamaları da tek tek şöyle paylaştı:

Kılıçdaroğlu: Afrin’e girilmesini doğru bulmuyorum.

PKK/PYD : Türkleri Afrin’e girdiğine pişman ederiz.

ABD : Türkiye, Afrin’e yönelik adım atmamalı.

FETÖ’cü sözde gazeteciler: Savaşa Zeytin Dalı adını vermişler. Türkiye Kürtleri öldürecek. Afrin Savaşına Hayır

Devlet Bahçeli - 6 Ağustos 2012: Küresel çevrelerden izinle vakit kaybetmeksizin batı ucu Afrin’i ve doğu ucu Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalıdır.

Devlet Bahçeli - 20 Ocak 2018: Allah, ordumuzu muvaffak etsin.

Devlet Bahçeli tutarlılıktır, Türk milletinin sarsılmaz imanının yansımasıdır. Devlet Bahçeli; kapalı kapılar ardında Türk milletinin birliğine, dirliğine, refahına operasyon çekmeye kalkanların anlayamayacağı kadar millî ve millet iradesinin vücut bulmuş hâlidir.

Allah ıslah etsin
Büyükataman Twitter hesabından son olarak da, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu iradesinin aziz mirasını sömürüp CHP’yi terör örgütlerinin ve dış mihrakların operasyon alanı hâline getiren Kılıçdaroğlu’nun ne partisinde ne de büyük Türk milletinde bir karşılığı kalmamıştır. Allah ıslah etsin!" sözlerini paylaştı.

https://twitter.com/buyukataman


http://www.ankaramasasi.com/haber/13976/talimat-tartismasina-mhpden-sert-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.