Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şekerde ithale ihtiyacımız yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda bizim şekerde ithale falan da ihtiyacımız yok. Mevcut imkanlar buna elveriyor. Fiyatlar da şekerde fena değil, yani şekerde öyle pahalı bir fiyat uygulaması yok" dedi.
Ankara Masası
|
31 Mart 2022, Perşembe - 14:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şekerde ithale ihtiyacımız yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan dönüşü medya mensuplarına yaptığı değerlendirmelerde şeker fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şeker fiyatları hakkındaki açıklaması şöyle:

"Şekerde de biliyorsunuz fırsatçılar bazı yanlışlar yaptılar. Şekerle ilgili de gerek TÜRKŞEKER gerek Konya gerek Kayseri buralarda yine adımlarını olumlu istikamette atacaklar ve bu fırsatçılara bu üç önemli merkez fırsat vermeyecek. Mümkün olduğunca TÜRKŞEKER orijinli bir adımı inşallah şekerde de atacaklar. Bunun dışında da şu anda bizim şekerde ithale falan da ihtiyacımız yok. Mevcut imkanlar buna elveriyor. Fiyatlar da şekerde fena değil, yani şekerde öyle pahalı bir fiyat uygulaması yok. Bu da böyle devam ediyor. Ama şekerde fiyat piyasada balans ediliyor. Onun için de herhangi bir endişe taşımıyoruz.

Bunun dışında zaten artık kış mevsimini geride bıraktık, yaza girdik ve bundan sonraki süreç içerisinde de artık tarladan sürme vakti. Herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1399373/cumhurbaskani-erdogan-sekerde-ithale-ihtiyacimiz-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.