Nihat Özdemir'in yerine konuşulan 3 isim

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu adaylığı konuşuluyor.
Ankara Masası
|
05 Nisan 2022, Salı - 10:02
Nihat Özdemir'in yerine konuşulan 3 isim

Yayıncı kuruluş belirsizliği, MHK krizi ve yönetim kurulundaki ayrılıkların ardından Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa etti.

TFF’nin Twitter hesabı üzerinden tek cümlelik açıklamada “TFF Yönetim Kurulu’nun yaptığı toplantıda, başkanımız Nihat Özdemir görevinden istifa etmiştir” denildi.

Özdemir'in istifasının ardından yerine geçebilecek 3 isim konuşuluyor. 

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi  ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun isimleri ön plana çıkıyor.

Neden istifa etti?

Nihat Özdemir’in istifasının arka planında Süper Lig kulüpleri arasındaki bölünmenin yattığı konuşuluyor. MHK’nın hakemlere yaptığı ‘neşter operasyonu’nda rol oynadığı öne sürülen Trabzonspor, Beşiktaş ve Rizespor lobisine karşı Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir bloğunun etkinliğinin Özdemir’i sıkıntıya soktuğu iddia ediliyor. Bir başka iddia ise istifada Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın büyük rolü olduğunu öne sürüyor. Özdemir’in ardından MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg de istifa etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1409366/nihat-ozdemirin-yerine-konusulan-3-isim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.