Hakan Han Özcan: ''3 liralık icraatları ilk defa yapılıyormuş gibi gösteriyor''

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan katıldığı televizyon programında Ankara'ya dair merak edilen sorulara yanıt verdi. Geçmişte AK Parti'yi makarna dağıtıyor diye eleştirenlerin şimdilerde AK Parti'yi taklit ettiklerine değinen Hakan Han Özcan ''Bir elin verdiğini diğer el görmez diyerek bizi eleştirenler vatandaşa dağıttığı etin reklamını bile bilboardlarda yapıyor.'' dedi.
Ankara Masası
|
09 Nisan 2022, Cumartesi - 22:29
Hakan Han Özcan: ''3 liralık icraatları ilk defa yapılıyormuş gibi gösteriyor''

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Kon TV'de Çetin Altan'ın konuğu oldu. Özcan Ankara'ya dair merak edilenlere yanıt verdi.

Geçmişte AK Parti'nin makarna ve kömür dağıtıyor diye eleştirildiğine değinen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ''Onlar şuanda bizleri taklit ediyorlar.'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bilboardlardan paylaştığı yardım reklamları ve ABB'nin faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Hakan Han Özcan şunları söyledi;

''Geçmişte yaptığımız yardımlar eleştirilirdi. Burada reklamdan çok yapılan yardımların ulaşması önemli. Çıkıyorlar bir elin verdiğini diğer el görmez diyorlar ama şuanda bilboardlar da bile verdikleri etin reklamını yapıyorlar. Şuanda bakıyoruz bizim belediyelerimizin tamamı bu yardımları yapıyorlar ancak reklamını yapmıyoruz. Onlar şuanda bizi taklit etmeye çalışıyorlar.''

''3 liralık icraatları ilk defa yapılmış gibi gösteriyorlar''

Ankara Büyükşehir Belediyesinde söylem ve eylem farklı. Çıkıyorlar Kızılırmak suyunu eleştiriyorlar. Ama ne hikmetse 3 yıldır Ankaralıya Kızılırmak suyunu veriyorlar. İlçelerdeki belediye başkanlarımızla konuştuğumuz zaman ''Büyükşehir burada bir çalışma yaptı mı?'' diye soruyoruz. ''Yok'' diyorlar. Biz üzülüyoruz. ABB 3 yılda ne icraat koydu? Eskiden 60-90 günde köprüler yapılırdı. Şimdi ise bitmeyen işler var. Büyükşehir belediyesi 3 liralık bir şeyi dünyanın en büyük olayıymış ve ilk defa yapılıyormuş gibi gösteriyor. Tohum dağıtıyorlar reklamını yapıyor. Bunu bizim belediyelerimiz zaten yapıyorlar. Senin o kadar bütçen var. 3 yıldır belediye başkanısın 2 yıldır da pandemi var. Sokağa çıkma yasakları oldu. Sokaklar bomboştu. Nerede sorun varsa oradaki sorunu çözmek için imkanın var. Ancak hiçbir çalışma yapılmadı. İnsanlar sokağa çıkmaya başlayınca çalışmalara başladılar onları da öylece bıraktılar. TRT kavşağını görüyoruz.

''Biz CHP'yi biliyoruz''

Biz CHP'yi İzmir'den biliyorduk. Çankaya'dan biliyorduk. Ancak şuanda Ankara Büyükşehir Belediyesinde olması Ankara'nın tamamına etki ediyor. Bakıyoruz taş devri gibi. Dünya başkentleriyle Ankara'yı kıyaslamak yerine Keçiören ile Mamak ile Ankara'yı kıyaslıyorlar. Buna da sosyal belediyecilik diyorlar.

''Mansur Yavaş'ta sıkıntı var''

Mansur Yavaş'ın ekibinin yanında başkanın kendisinin de sıkıntısı var. Şimdi bir de 6'lı masa kurdular. Çok fazla ortakçı var bir de şimdi diyet ödeme durumu var. ASKİ'ye bakın alınan adamlar senin adamın benim adamım durumuna göre alınıyor. Bakıyoruz 3 bin personel çıkartıyorlar, 11 bin personel alıyorlar aldıkları adamlar İYİ Parti'den, CHP'den, HDP'den... ASKİ Genel Müdürü'ne bile Mansur Yavaş'ın sözü geçmez. Çünkü o adamı oraya CHP atadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1420022/hakan-han-ozcan-3-liralik-icraatlari-ilk-defa-yapiliyormus-gibi-gosteriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.